Prêt.e pour un premier échauffement ? Participez aux marches d’entrainement les 24 et 25 mars prochains. L’occasion idéale de prendre la température du parcours, de tester ses capacités physiques et d’échanger des bons plans et astuces avec les autres participant.e.s.

DOE MEE aan de trainingswandelingen OP 24 EN 25 MAART!

Geniet van het Grote Woud van Saint-Hubert, proef de sfeer en ontdek het parcours van Oxfam Trailwalker 2023 tijdens de trainingswandelingen.

Kaar voor een eerste opwarming? Doe mee aan onze trainingswandelingen op 24 en 25 maart. Het is de perfecte gelegenheid om voeling te krijgen met het parcours, je fysieke capaciteiten te testen en tips en tricks uit te wisselen met andere deelnemers.

Praktische informatie

De eerste wandeling is een nachtmars van 12 kilometer op vrijdag 24 maart. We starten om 22u in Mirwart en eindigen tegen 1u ’s ochtends op dezelfde plek. Voor je eigen veiligheid is het absoluut noodzakelijk om een fluohesje en een hoofdlamp te dragen. De tweede wandeling is een dagmars van 35 km op zaterdag 25 maart. Die start om 9u op de CRIE-parking in Saint-Hubert en eindigt rond 17u op dezelfde parking. Tijdens het wandelen zorgen wij voor water, maar vergeet niet je eigen picknick mee te nemen.

Hoe schrijf ik me in?

Om deel te nemen, kan je je via onderstaande link inschrijven. Opgelet: elke deelnemer moet zich individueel inschrijven, ook al zit je samen in een team.