Oxfam Trailwalker, een sportieve én solidaire wandeling van 100 of 25 km

Wandel op de Ardense paden in teams van 4 personen voor de 100 km, en van 2 tot 8 personen voor de 25 km, en strijd mee tegen armoede. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2023 verwachten wij je voor een onvergetelijke mars: een stevige wandeling van 100 km of 25 km, een grote stap naar een eerlijkere wereld.

Een internationaal event

Sinds de eerste editie in 1981 zijn duizenden wandelaars uit de hele wereld de uitdaging aangegaan en hebben zij gezamenlijk het equivalent van meer dan 100 rondjes om de wereld gelopen. En sinds het ontstaan van de Trailwalker, hebben deze ambassadeurs meer dan 123 miljoen euro ingezameld voor de projecten van Oxfam.

Het Oxfam Trailwalker parcours 2022

Onze teams moeten de route van de volgende Oxfam Trailwalker nog uitstippelen. Maar zoals elk jaar zal het parcours je meenemen door het prachtige landschap van het Grote Woud van Saint-Hubert en door de pittoreske dorpjes van de streek.

Oxfam Trailwalker 25

Wandel 25 km in minder dan 7 uur in teams van 2 tot 8 personen en zamel minstens 1.000 euro in voor Oxfam-projecten.
Meer over Oxfam Trailwalker 25

Oxfam Trailwalker 100

Wandel 100 km in minder dan 30 uur in teams van 4 en zamel 1.750 euro in voor Oxfam-projecten.
Meer informatie over Oxfam Trailwalker 100

Je bedrijf inschrijven

Ben je op zoek naar een idee voor een teambuilding in België? Of wil je partner worden van ons event?
Lees meer

Oxfam Trailwalker = 3 grote uitdagingen voor het goede doel

Sport uitdaging

Oxfam Trailwalker est à la portée de toutes et tous moyennant un bon entraînement. Oxfam Trailwalker is een serieuze uitdaging, vooral de 100 km-versie. Maar iedereen met een goede fysieke conditie kan deelnemen en deze tocht uitwandelen, maar goed van tevoren trainen is een absolute must. Mentale voorbereiding is ook belangrijk, evenals een goede teamspirit.
Ontdek onze sportieve tips & tricks Ontdek onze trainingsschema’s

Teamuitdaging

Samen trainen, samen fondsen werven en samen 100 km of 25 km stappen! Iedereen kan deel uitmaken van je team: vrienden, collega's, familie, buren, mensen uit je sportclub...

Creatieve uitdaging

Van elk team wordt verwacht dat het minstens 1.750 euro (Oxfam Trailwalker 100) of 1.000 euro (Oxfam Trailwalker 25) inzamelt ten gunste van Oxfam-projecten. Laat je sponsoren, organiseer een karaokeavond, verkoop bereide maaltijden... Gebruik je fantasie om via verschillende initiatieven gemakkelijk deze bedragen op te halen.
Tips & tricks om geld in te zamelen

Highlights van het weekend

Donderdag 18 Mei

Ontvangst en registratie van de teams op het militaire vliegveld van Saint-Hubert, vertrekplaats van de Trailwalker.
Google Kaart-link

Vrijdag 19 mei

Oxfam Trailwalker start om 7u voor de 100 km-versie. De 25 km-versie start om 13u.

Zaterdag 20 mei

Aankomst van de teams op het militaire vliegveld van Saint-Hubert, vóór 13u.

Dank aan al onze partners

Wij zijn onze partners zeer dankbaar. Net als jij zetten zij zich in voor een rechtvaardigere wereld voor iedereen. Als je ook partner van Oxfam Trailwalker wilt worden, contacteer ons dan via OBE.events@oxfam.org