Inschrijving als vrijwilliger voor Oxfam Trailwalker 2023 is geopend!

Zin in een onvergetelijk weekend barstensvol fun, solidariteit en prachtige natuur? Doe mee als vrijwilliger bij Oxfam Trailwalker 2023. Je zal deel uitmaken van een team van 250 vrijwilligers die zullen aanwezig zijn om het evenement in goede banen te leiden.

Vervoeg het avontuur!

Voor het eerst vindt Oxfam Trailwalker plaats tijdens het Hemelvaartweekend, vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei 2023. Dé kans om het parcours in zijn lentekleuren te ontdekken! Zoals elk jaar is Oxfam-België op zoek naar vrijwilligers om ons te ondersteunen bij het opzetten van dit sportieve en solidariteitsevenement. Meedoen aan Oxfam Trailwalker betekent verzekerd zijn van een onvergetelijke ervaring. Als vrijwilliger ben je van woensdag 17 mei tot en met maandag 22 mei welkom op de militaire luchtmachtbasis in Saint-Hubert. Je hoeft echter niet altijd beschikbaar te zijn: geef in het inschrijvingsformulier gewoon je beschikbaarheid aan en wij passen je opdrachten daarop aan.

Wat zijn de missies?

Als vrijwilliger kan je op verschillende manieren en via diverse taken jouw steentje bijdragen. Ze zijn bovendien allemaal even leuk : helpen met inschrijven, teams motiveren met het animatieteam, checkpoints helpen organiseren, meedoen met het masseursteam, de bar runnen, en nog veel meer. Je kan via het formulier aangeven welke taken, data en uren passen voor je. Er is voor elk wat wils, dus twijfel niet en kom erbij voor een weekend barstensvol fun, solidariteit en prachtige natuur!

Heb je nog vragen?

Je zal meer informatie vinden op de vrijwilligerspagina van deze website. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de vrijwilligersmanager, Maëlle Croix, via het e-mailadres OBE.Volunteers@oxfam.org.