SAVE THE DATE - Afspraak op 9, 10 en 11 mei in Saint-Hubert!

De inschrijving voor het evenement van 2024 gaat half september van start.

Hier zijn de data voor 2024!

Vraag jij je zoals zoveel anderen af of Oxfam Trailwalker in 2024 in augustus of opnieuw tijdens het Hemelvaartweekend plaats zal vinden? Dan kunnen we jou geruststellen want de data liggen vast: ook in 2024 zal het een lente-editie zijn want we hebben voor het Hemelvaartweekend gekozen. 

Leg dus nu al donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2024 vast in je agenda om opnieuw een onvergetelijke sportieve en solidaire uitdaging te beleven tijdens Oxfam Trailwalker in Saint-Hubert. 

Je kan je vanaf half september inschrijven. We houden je via mail op de hoogte. 

 


Aftermovie #OTWBE2023

Herbeleef de Oxfam Trailwalker 2023 in foto's!

Verwacht je alvast aan een onvergetelijke uitdaging

Verleg je grenzen en wandel samen met je team 100 of 25 km op de paden in het Grote Woud van Saint-Hubert. Zamel voor de start geld in om de projecten van Oxfam België wereldwijd te steunen. Een unieke gelegenheid om je geest, lichaam en vriendschap op de proef te stellen voor het goede doel.

Waarom deelnemen aan Oxfam Trailwalker?

Door te trainen, te wandelen en geld in te zamelen voor Oxfam Trailwalker, draag je actief bij aan de strijd tegen ongelijkheid. Het ingezamelde geld gaat naar Oxfam-projecten over de hele wereld.

Wil je het avontuur op een andere manier beleven?

Oxfam Trailwalker - 25 km

Met Oxfam Trailwalker 25 krijg je de kans om een deel van het parcours af te leggen van de legendarische Oxfam Trailwalker-tocht. Jouw uitdaging: 25 km stappen in maximum 7 uur, in teams van minstens 2 en maximum 8 personen.

Vrijwilliger worden

Ben je minimum 18 jaar? Ben je een paar uurtjes vrij het Hemelvaartweekend? Of enkele dagen ervoor, tijdens of erna? Kom dan maar af en beleef een onvergetelijk moment samen met ons!
Word vrijwilliger

Je bedrijf inschrijven

Ben je op zoek naar een idee voor een teambuilding in België? Of wil je partner worden van ons event?
Schrijf je bedrijf in

Dank aan al onze partners

Wij zijn onze partners zeer dankbaar. Net als jij zetten zij zich in voor een rechtvaardigere wereld voor iedereen. Als je ook partner van Oxfam Trailwalker wilt worden, contacteer ons dan via OBE.events@oxfam.org