Oxfam Trailwalker 2023 Vrijdag 19 en zaterdag 20 mei

Een tocht van 100 of 25 km in teams om te strijden tegen ongelijkheid en Oxfam-projecten wereldwijd te steunen. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2023 verwachten we je voor een onvergetelijke trektocht op de Ardense paden.

Schrijf je team in vóór 6 januari 2023 en krijg 50% korting op je inschrijvingskosten.

Oxfam Trailwalker: Speciale aanbieding op de inschrijvingen!

Schrijf je team in vóór 6 januari 2023 en ontvang 50% korting op je inschrijfgeld, d.w.z. slechts 62€ per team voor de Trailwalker 100 KM en 16,50€ per persoon voor de Trailwalker 25 KM.
00 Dagen
00 Uren
00 Minuten
00 Seconden
INSCHRIJVING
DE INSCHRIJVING GAAT DOOR!

{{ current_team_number }}

teams hebben zich al ingeschreven voor het avontuur. Zijn jullie de volgende?
Schrijf je team in

{{ collected_gift_amount_formatted }}

is al ingezameld voor de editie van 2023. Wil je ook bijdragen?
Een team steunen

Verwacht je alvast aan een onvergetelijke uitdaging.

Verleg je grenzen en wandel samen met je team 100 of 25 km op de paden in het Grote Woud van Saint-Hubert. Zamel voor de start geld in om de projecten van Oxfam België wereldwijd te steunen. Een unieke gelegenheid om je geest, lichaam en vriendschap op de proef te stellen voor het goede doel.

Waarom deelnemen aan Oxfam Trailwalker?

Door te trainen, te wandelen en geld in te zamelen voor Oxfam Trailwalker, draag je actief bij aan de strijd tegen ongelijkheid. Het ingezamelde geld gaat naar Oxfam-projecten over de hele wereld.

Wil je het avontuur op een andere manier beleven?

Oxfam Trailwalker - 25 km

Met Oxfam Trailwalker 25 krijg je de kans om een deel van het parcours af te leggen van de legendarische Oxfam Trailwalker-tocht. Jouw uitdaging: 25 km stappen in maximum 7 uur, in teams van minstens 2 en maximum 8 personen.
Meer over Oxfam Trailwalker 25

Vrijwilliger worden

Ben je minimum 18 jaar? Ben je een paar uurtjes vrij het laatste weekend van augustus? Of enkele dagen ervoor, tijdens of erna? Kom dan maar af en beleef een onvergetelijk moment samen met ons!
Word vrijwilliger

Je bedrijf inschrijven

Ben je op zoek naar een idee voor een teambuilding in België? Of wil je partner worden van ons event?
Schrijf je bedrijf in

Beleef en deel je avontuur via #OTWBE2023

Dank aan al onze partners

Wij zijn onze partners zeer dankbaar. Net als jij zetten zij zich in voor een rechtvaardigere wereld voor iedereen. Als je ook partner van Oxfam Trailwalker wilt worden, contacteer ons dan via OBE.events@oxfam.org