Oxfam Trailwalker 2023

Maak een keuze tussen de 100 km of de 25 km, vorm je team en zamel samen geld in voor de strijd tegen ongelijkheid. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2023 verwachten we je voor een onvergetelijke mars op de Ardense paden.

Oxfam Trailwalker 25

Vorm een team van 2 tot 8 personen en wandel 25 km in minder dan 7 uur. Om te kunnen starten aan de tocht, moet je minstens 1.000 euro inzamelen voor Oxfam-projecten.
Meer over Oxfam Trailwalker 25

Oxfam Trailwalker 100

Vorm een team van 4 personen en wandel 100 km in minder dan 30 uur. Om te kunnen starten aan de tocht, moet je minstens 1.750 euro inzamelen voor Oxfam-projecten.
Meer over Oxfam Trailwalker 100

Alles over Oxfam Trailwalker

Onze sportieve tips

Met een goede fysieke conditie en mentale voorbereiding, kan iedereen deelnemen aan Oxfam Trailwalker.
Voorbereidingstips

Hoe kom je aan fondsen?

Ontdek onze tips & tricks om gemakkelijk het minimumbedrag te verzamelen dat nodig is om de tocht te starten: 1.000 euro voor de 25 km, 1.750 euro voor de 100 km.
Tips & tricks voor fondsenwerving

Koop onze Oxfam Trailwalker goodies

Draag de Oxfam-kleuren tijdens je training en op de dag zelf met onze T-shirts en petten.
Je découvre les produits Oxfam

Je hoeft ons niet zomaar te geloven, laat hen je overtuigen!

  • Alexandre, deelnemer editie 2019
    Het was de moeilijkste fysieke en mentale inspanning die ik ooit heb gedaan, maar ook de interessantste tot nu toe. De herinnering zal me altijd bijblijven. Een dikke pluim voor iedereen voor een uiterst strak georganiseerd event.
  • Julie, deelnemer editie 2021
    Oxfam Trailwalker is echt voor iedereen toegankelijk, het enige wat je nodig hebt is moed, vastberadenheid en een goed team. Ik ben nog nooit zo trots op mezelf geweest. Ik moedig iedereen aan deel te nemen aan deze ongelooflijke en onvergetelijke ervaring!
  • Helen, deelnemer editie 2020
    We hebben samen met onze collega's meegedaan aan Oxfam Trailwalker, een ideale activiteit voor een teambuilding! Het management steunde ons zelfs bij de fondsenwerving en het hele bedrijf volgde ons live tijdens het weekend, het was magisch!


Registratie: instructies in 3 stappen

Kies je afstand: de oorspronkelijke uitdaging van 100 km of de ‘light’-versie van 25 km.

Elk event heeft zijn eigen regels wat betreft de af te leggen afstand, de toegestane tijd, het aantal mensen in het team en het minimumbedrag dat moet worden ingezameld om te mogen starten. De eerste stap is dus om je uitdaging zorgvuldig te kiezen!

Stel je team samen en registreer je online in minder dan 5 minuten.

De inschrijving van je team gebeurt rechtstreeks online, door je teamleider. Je hebt enkel nodig: een bankkaart om het inschrijvingsgeld te betalen, een naam voor je team en een lijst van de andere teamleden. In minder dan 5 minuten is je teampagina gemaakt en kan de uitdaging beginnen!

Laat de andere teamleden zich aansluiten bij jouw team.

Zodra je inschrijving is voltooid en je teampagina online staat, nodig je je teamleden uit om zich bij jouw team aan te sluiten. Dat is supersimpel: deel met hen het adres van je teampagina, ze hoeven alleen maar te klikken op de knop "Word lid van het team" en klaar!

En nu, klaar om de sprong te wagen?

Door te trainen, te wandelen en geld in te zamelen voor Oxfam Trailwalker, draag je actief bij aan de strijd tegen ongelijkheid in de wereld. Het door jou ingezamelde geld zal door Oxfam België worden gebruikt om Oxfam-projecten te steunen over de hele wereld.