Is je bedrijf op zoek naar een teambuilding in België? Oxfam Trailwalker!

Je bent op zoek naar een échte uitdaging om de groepsdynamiek van de medewerkers van jouw bedrijf te verbeteren?

100 of 25 KM: Oxfam Trailwalker biedt je twee formules aan voor een originele teambuilding.

Oxfam Trailwalker is een solidaire tocht in het Grote Woud van Saint-Hubert. We bieden twee formules aan: 100 km in minder dan 30 uur, in teams van 4 personen of 25 km in minder dan 7 uur, in teams van 2 tot 8 personen. Elk team heeft supporters nodig. Dit is een groep van 2 tot 4 mensen die de stappers onderweg of aan de checkpoints ondersteunen. Zij zorgen voor de snacks en drank, en natuurlijk voor de aanmoedigingen en de bubbels bij de finish! Oxfam Trailwalker is een sportief maar ook solidair event. Elk team engageert zich om het minimumbedrag in te zamelen, 1.750 euro voor de 100 km en 1.000 euro voor de 25 km, om Oxfam-projecten over de hele wereld te steunen.

De mogelijkheid om al je collega’s mee op te nemen in het avontuur

Elk team heeft supporters nodig. Dit is een groep van 2 tot 4 personen die de wandelaars onderweg of aan de checkpoints ondersteunt. Deze supporters zorgen voor de snacks en drank, en natuurlijk voor de aanmoedigingen en de bubbels bij de finish! Ideaal om de onderlinge banden tussen collega's aan te halen en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

Steun Oxfam in haar strijd tegen ongelijkheid

Oxfam Trailwalker is niet alleen een sportieve uitdaging, het is ook een solidair initiatief. Zo zamelt elk team geld in om Oxfam-projecten over de hele wereld te steunen.
MEER INFORMATIE OVER OXFAM

Wil je deel uitmaken van het avontuur?

Je wilt je graag inschrijven voor Oxfam Trailwalker, maar je zit met nog vragen? Wij nemen contact met je op om ze te beantwoorden:
 

Dank aan al onze partners

Wij zijn onze partners zeer dankbaar. Net als jij zetten zij zich in voor een rechtvaardigere wereld voor iedereen. Als je ook partner van Oxfam Trailwalker wilt worden, contacteer ons dan via OBE.events@oxfam.org