Inschrijven

Klik hier voor je inschrijvingsformulier en word een van onze teams op 25 en 26 augustus 2018. We helpen je alvast op weg met het verloop van de procedure. Zo weet je wat je kan verwachten en welke gegevens je bij de hand moet nemen.

Je kan hier het deelnamereglement en de gedragscode voor je teampagina lezen.

1.    Team

  • Zoek een originele naam voor je team. Van ons krijg je per e-mail je teamnummer.
  • Geef de naam, voornaam, gsm-nummer en e-mailadres van de 4 deelnemers. Een van hen wordt de teamleider, hij/zij zal de contactpersoon zijn met het Oxfam Trailwalker-secretariaat. De andere stappers ontvangen de maandelijkse nieuwsbrieven.
  • Je kan ook inschrijven met 2 of 3 personen en later je team vervolledigen via het Oxfam Trailwalker-secretariaat. Mensen die denken geen volledig team te kunnen samenstellen, kunnen zich voorlopig inschrijven als onvolledig team.
  • Kies het startuur van je team: als je denkt het parcours in minder dan 26 uur af te leggen, schrijf je dan in voor de start om 10 uur (aankomst voor 12 uur). Wie denkt er langer dan 26 uur over te doen, vertrekt om 11 uur (aankomst voor 13 uur). 
  • Geef de voornaam, naam, gsm-nummer en e-mailadres van een supporter.
  • Laat ons weten hoe je Oxfam Trailwalker hebt leren kennen.

2.    Teamleider

Er wordt gevraagd naar de persoonlijke gegevens van de teamleider: adres, gsm en e-mailadres. Het contact tussen het Oxfam Trailwalker-secretariaat en de teams verloopt grotendeels via de teamleiders. Toch proberen we belangrijke e-mails steeds naar alle deelnemers te sturen. Daarom vragen we een e-mailadres van alle stappers.

Gsm-nummers kunnen zeer belangrijk zijn tijdens de wandeling voor de organisatoren en hulpdiensten. De juistheid van de nummers wordt nagekeken bij de registratie in Worriken.

3.    Betaalmethode

Je kan het inschrijvingsgeld (4 x 60 euros) op verschillende manieren betalen. Je kan kiezen tussen VISA, Mastercard/Eurocard, American Express, thuisbankieren met Belfius Netbanking en thuisbankieren met KBC Online (= allemaal online).

4.    Alles nakijken

De gegevens voor de betaling verschijnen op het scherm. Hier kan je nog even nakijken of alles klopt.

5.    Betalen

Hier voer je de betaling uit. Je mag nu een e-mail verwachten van ons met meer informatie.

Het sponsorbedrag staat los van het inschrijvingsgeld. 

Het inschrijvingsgeld van 60€ geeft geen recht op een fiscaal attest. Lees hier meer over het fiscaal attest.