Oxfam Trailwalker 25

Met Oxfam Trailwalker 25 neem je deel aan de legendarische Trailwalker zonder het hele parcours van 100 km af te leggen.

Net zoals bij de ‘originele’ Oxfam Trailwalker wandel je door een prachtige omgeving en zamel je geld in om Oxfam-projecten wereldwijd te steunen. Het enige verschil? De afstand (en het gevoel in je kuiten achteraf!).

Trommel vrienden, collega's, buren of familieleden op en kom proeven van de ongelooflijke sfeer van Oxfam Trailwalker. Daag jezelf uit: wandel 25 km in maximaal 7 uur in teams van 2 tot 8 personen.

Smells like TEAM SPIRIT

Op zoek naar een unieke teambuilding voor jou en je team? Met Oxfam Trailwalker 25 beleef je samen met je collega’s een fantastisch avontuur in de Belgische Ardennen en steun je tegelijkertijd het goede doel.

Het parcours van 25 km leg je af in minder dan 7 uur in teams van 2 tot 8 personen. We voorzien een leuke activiteit zodat niet enkel je benen, maar ook je brains worden uitgedaagd.

Praktische info

  • Waar?  rue du Monastère 3, 6870 Saint-Hubert
  • Wanneer? zondag 28 augustus 2022, start: 7u
  • Wat? 25km in minder dan 7 uur tijd
  • Kost? 124€ voor een team van 2 tot 4 personen. Als je leden aan je team wil toevoegen (max. 8 wandelaars per team), vragen we 31€ per extra inschrijving.
  • Zamel minstens 1.000 euro in voor Oxfam-projecten over de hele wereld
  • Lees ook ons deelnamereglement

IK SCHRIJF MIJN TEAM IN!

Je wil je graag inschrijven maar zit nog met vragen? Vul dan dit formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk!