Tweede training op 9 juni in Saint-Hubert

26 mrt 2019

Jullie waren talrijk aanwezig op onze eerste training! Onder de februarizon hebben we samen 25km van het nieuwe parcours van Oxfam Trailwalker 2019 verkend in het Grande Fôret van Saint-Hubert. De trainingen gaan door op 9 juni,  zijn jullie er opnieuw bij? Deze keer wandelen we 38km vanaf de parking van het Regionaal Centrum voor Natuurinitiatie van Fourneau Saint-Michel (CRIE). Even ter herinnering: onze trainingswandelingen zijn gratis en open voor iedereen: voor wandelaars én supporters, maar ook voor voormalige stappers, onze vrijwilligers, journalisten, nieuwsgierigen of zelfs voor zij die nog twijfelen om zich in te schrijven!

Om je in te schrijven? Vul gewoonweg dit formulier in.

Hoe, waar en wanneer?

  • 9 juni 2019, vertrek om 8u (stipt)
  • +- 10u wandelen (38km)
  • route: Fourneau Saint-Michel - km 96 - (we wijken even af van het Oxfam Trailwalker parcours) - Wildpark - Fourneau Saint-Michel - Nassogne - Masbourg - Fourneau Saint-Michel - Bekijk het parcours op GPSies
  • Draag aangepaste kleren en neem voldoende eten mee. Er is geen sanitair aanwezig op het parcours.
  • AANDACHT: onze aansprakelijkheid en onze verzekeringen komen enkel tussen voor ongevallen die voorkomen tussen de eerste en de laatste verantwoordelijke van Oxfam. Als u van de groep afsplitst, doet u dit op eigen risico.