Save the dates: training, OxFamilywalker en Oxfam Energywalker

05 apr 2019

Voor in jullie agenda: drie data om te onthouden

Zaterdag 8 juni, tweede infoavond

Hebben jullie nog vragen betreffende de Oxfam Trailwalker? Kom dan zeker naar onze tweede infoavond in de  CRIE du Fourneau St Michel. We verwachten jullie op zaterdag 08 juni om 19 uur en we geven jullie onder andere meer informatie over het parcours, enkele goede tips betreffende jullie benodigdheden en een goede raad aan jullie supporters.

Zondag 9 juni, training

Heb je onze eerste training in februari gemist, die meer dan 150 personen samenbracht? Mis de tweede dan niet, die zal plaatsvinden op 9 juni: 38 km op het parcours van Oxfam Trailwalker in Saint-Hubert. Deze wandeling staat open voor iedereen, dus aarzel niet om vrienden en familie mee te nemen!
Voor praktische informatie en inschrijvingen: klik hier

Zondag 27 april: OxFamilywalker

Wil je jouw gezin betrekken bij je solidaireuitdaging voor Oxfam? Kom voorproeven van Oxfam Trailwalker, terwijl je een zalige tijd doorbrengt met je vrienden en familie. OxFamilywalker, die plaatsvindt als onderdeel van Oxfam Peacewalker, geeft je de mogelijkheid om 7-8 km met je gezin te wandelen in de prachtige Westhoek. Deze wandeling begint om 14.00 uur op 27 april, bij het laatste checkpoint van Oxfam Peacewalker. Er is een pendelbus voorzien vanaf Peace Village in Mesen en wij bieden jullie een hapje en een drankje aan voor vertrek. Voor volwassenen bedraagt het inschrijvingsgeld 10 euro per persoon. Deelname is gratis voor kinderen.
Voor praktische informatie en inschrijvingen: klik hier

Nieuwe formule : Oxfam Energywalker

Heb je het goede nieuws al gehoord? Oxfam Trailwalker heeft iets nieuws: Oxfam Energywalker! -- Dit is een lichtere uitdaging, in alle betekenissen van het woord: 25 km, afgelegd in teams van 2 tot 8 personen, zonder eten, na 1000 euro te hebben opgehaald voor Oxfam. Deze wandeling, in het teken van welzijn, vindt plaats op hetzelfde tijdstip en op dezelfde route als Oxfam Trailwalker. Als je mensen kent die geïnteresseerd zouden zijn in deze nieuwe uitdaging, laat het hen weten!
Lees meer hier

Volg ons op sociale media

Heb je al eens een kijkje genomen op onze nieuwe Instagrampagina? Bekijk er de mooiste beelden van trainingen, maar ook onze live verhalen tijdens Oxfam Peacewalker en Oxfam Trailwalker. Vergeet niet om ons te taggen tijdens je trainingen en deel onze pagina zoals je wil.

Een paar dagen voor Oxfam Trailwalker kan je ons nieuws ook volgen via de social wall op onze website www.oxfamtrailwalker.be