Ontdek Oxfam Trailwalker: Choose your challenge

04 jun 2020

Je kent Oxfam Trailwalker, maar kent je de speciale editie 2020: Oxfam Trailwalker: Choose your challenge!

 

 

Een uitzonderlijke Oxfam Trailwalker voor uitzonderlijke tijden

De coronapandemie vermindert armoede en ongelijkheid niet, in tegendeel. De acties van Oxfam zijn meer dan ooit cruciaal en elk jaar dragen de stappers van Oxfam hier sterk tot bij. Dit jaar zal daarop geen uitzondering zijn. En de Oxfam Trailwalker sfeer? Ook die zal aanwezig zijn.

Oxfam Trailwalker: Choose your challenge is het aangepaste alternatief voor Oxfam Trailwalker 2020. De datum – het weekend van 29 & 30 augustus –en de basis van het concept blijven onveranderd. Teams van 4 stappen om de projecten van Oxfam te ondersteunen.  

Zoals gewoonlijk vergezellen we je tijdens de wandeling en zorgen we ervoor dat je supporters, schenkers en vrienden je in real-time kunnen volgen.

Wat wel nieuw is: je kiest zelf waar en hoeveel kilometers je wilt stappen. Het minimumbedrag dat je inzamelt hangt dus af van de afstand die je aflegt.

Aarzel dus niet langer en schrijf je in voor Oxfam Trailwalker: Choose your challenge voor een 100% buitengewone en solidaire editie.

Als je je voor deze editie inschrijft, ben je ook automatisch voor-ingeschreven voor Oxfam Trailwalker 2021 in Saint-Hubert. Je kunt later nog kiezen of je hier wel of niet aan meedoet.

Ik schrijf me in!

Als je al ingeschreven was voor Oxfam Trailwalker 2020 volstaat het om gratis je deelname te bevestigen

IK BEVESTIG MIJN DEELNAME

Vragen?

Wie? Wat? Waar? Wanneer? Hoe? Je vindt alle informatie op onze website.

En als we toch iets  vergeten zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren per mail of per telefoon op het nummer 0470 470 793. We geven je graag een antwoord.

Ontdek Oxfam Trailwalker: Choose your Challenge