Nieuwe campagne, nieuwe uitdagingen!

04 mrt 2019

Oxfam Trailwalker en Oxfam Peacewalker, onze nieuwe campagne is gelanceerd!

Heb jij onze nieuwe visual en onze nieuwe slogan al gezien?

Drie jaar lang was "Do it for Oxfam" ons motto. Dit jaar verenigen we onze twee sportieve en solidaire evenementen onder de slogan "Elke stap telt". De komende weken zullen we volop aanwezig zijn in de media en op het internet. Als je onze visual ergens tegenkomt, aarzel dan niet om hem te delen op jullie facebookpagina!

Oxfam Trailwalker in het klein! Oxfam Energywalker

Ga jij liever voor de lightversie? Neem dan deel aan onze wandeling van 25 km met welzijn als centraal thema. Je wandelt een deel van het parcours van de klassieke 100 km van Oxfam Trailwalker. In een team van 2 tot 8 personen zamel je eerst 1000 euro in. Je krijgt de dag zelf 8 uur de tijd om de 25 km af te leggen ... zonder eten.

Op de dag van de wandeling - dus ook tijdens het wandelen - drink je enkel water, sapjes en/of thee. Om deze uitdaging tot een goed einde te brengen, krijg je van ons een voorbereidingsschema dat werd uitgewerkt door een voedingsdeskundige : bekijk het hier. Bij aankomst krijg je van ons een lichte, natuurlijke maaltijd.

Het vertrek van dit nieuwe evenement vindt plaats op de militaire vliegbasis van St. Hubert op zaterdag 31 augustus 2019 om 10 u., na het vertrek van Oxfam Trailwalker.

Meer informatie en inschrijvingen: https://www.oxfamtrailwalker.be/nl/de-uitdaging/wanneer-wat-waar/oxfam-energywalker-2019

Nieuw bij Oxfam Peacewalker: een uitdaging voor de hele familie!

Tijdens Oxfam Peacewalker, op 27 april 2019 in Mesen, kun je ook deelnemen aan OxFamilywalker. Wandel met de hele familie de laatste 7 à 8 kilometer van Oxfam Peacewalker. Kinderen zijn van harte welkom!

Een shuttlebus brengt je van het Peace Village in Mesen naar het laatste controlepunt. Daar zal om 14 u. (te bevestigen) OxFamilywalker van start gaan. Voor het vertrek kan je daar nog genieten van een snack en een drankje. Het inschrijvingsgeld voor volwassenen bedraagt 10 euro per persoon. Kinderen mogen gratis deelnemen.

Net zoals vorig jaar mogen supporters hun team vervoegen en het laatste stukje van het parcours meewandelen. Aangezien er aan het controlepunt geen auto's welkom zijn, moeten zij tussen 13 u. en 16 u. de shuttlebus nemen vanuit het Peace Village. Iedereen ontvangt dan twee drankbonnetjes. Aan de finish wordt er animatie voorzien.

De parcours staan online!

Nieuwsgierig naar wat Oxfam Trailwalker en Oxfam Peacewalker voor jou in petto hebben? Neem dan een kijkje op onze website!

GPX files zijn beschikbaar voor degenen van jullie dat een wandelgps hebben.

Korting van 25% als je je vóór 31/03 inschrijft

Twijfel je om je in te schrijven voor een van de wandelingen? Registreer je vóór 31/03 en ontvang 25% korting op het inschrijvingsgeld. Vermeld daarvoor de code 2526 in het veld onderaan het inschrijvingsformulier. Ben je al ingeschreven? Vertel het dan door aan je collega's, vrienden en familie.

Wij zoeken vrijwilligers

Zoals jullie allemaal wel weten, kunnen we deze evenementen niet organiseren zonder de kostbare hulp van vrijwilligers! Vorig jaar waren er niet minder dan 276 vrijwilligers actief tijdens Oxfam Trailwalker en 91 tijdens Oxfam Peacewalker. Zij hebben ervoor gezorgd dat de wandelingen een succes werden. Ook nu doen wij een oproep! Ken jij vrienden, collega's, nonkels, tantes, buren, bakkers of boekhandelaars uit de regio die graag het goede doel steunen en een leuke dag willen doorbrengen in een gezellige sfeer? Nodig hen dan zeker uit!

Er is werk voor iedereen: catering, opbouw/afbraak, scannen aan de controlepunten, massages,... Wij zijn bovendien op zoek naar enkele specifieke profielen: een elektricien, dokters en verplegers/verpleegsters.

Via de links hieronder vind je meer informatie en kun je je inschrijven als vrijwilliger:

Volg ons op Instagram

Heb jij al eens een kijkje genomen in onze nieuwe Instagram pagina bestemd aan Oxfam Trailwalker in België? Aarzel niet om onze mooiste foto’s van trainingen en van Oxfam Trailwalker te bezoeken, maar ook de live stories tijdens het evenement. Twijfel niet tijdens je trainingen ons te taggen en onze pagina tot het maximum te delen!

Om ons terug te vinden, drie keuzes :

  • Klik op de foto of deze link
  • Scan dit nametag (links) vanuit app
  • Zoek "oxfamtrailwalkerbe" op Instagram