Covid-19, een impact op Oxfam Trailwalker?

26 mrt 2020

We wensen je veel moed toe en hopen dat jij en je familie veilig zijn.
Red levens, blijf thuis.

 • Zal het evenement doorgaan?  
  Het evenement vindt pas binnen 5 maanden plaats, we zijn dus positief en hopen dat Oxfam Trailwalker zal doorgaan. Meer dan ooit hebben de projecten van Oxfam nu ondersteuning nodig.
 • Hoe kunnen we nog trainen?
  Doe zoveel mogelijke sport bij jou thuis en in je buurt om in vorm te blijven. Je mag nog buiten blijven trainen, als je dich-bij huis blijft. Houd rekening met de veiligheidsmaatregelen: maximaal met 2 personen en 2 meter afstand (5 meter als je loopt). Je schoenen laat je best buiten staan.
 • Hoe kunnen we nog geld inzamelen*?
  Wees creatief! Organiseer een Skype-ritief, geef een online fitnessles aan je vrienden, bezorg een lekkere maaltijd aan je buren...
   
Deel je gekste ideeën om te blijven trainen of geld in te zamelen met de andere teams via Facebook of Instagram

* Wat er ook gebeurt, de ingezamelde middelen gaan niet verloren. Je hebt de mogelijkheid om ze te recupereren of automatisch over te dragen naar de volgende editie van Oxfam Trailwalker.

BELANGRIJK:

Blijf geïnformeerd en consulteer regelmatig oxfamtrailwalker.be en/of onze Facebook-pagina.

Eerste wandeltraining – 19 april

In het licht van de huidige gezondheidscrisis geven wij er de voorkeur aan onnodige risico’s te vermijden. De training op 19 april wordt daarom geannuleerd.

Informatieavond – 13 juni om 19 uur

Heb je nog vragen over Oxfam Trailwalker? Neem samen met het hele team deel aan de informatiesessie.

Kom op 13 juni om 19h naar CRIE du Fourneau Saint-Michel. We geven je onder andere informatie over het parcours, een goede uitrusting en tips voor je supporters

Nachttraining – 13 juni om 22h

Na de informatiesessie nodigen we je uit voor een nachttraining van 10km. De terugkomst is voorzien om 1 uur ’s ochtends.

We vertrekken aan het provinciaal domein van Mirwart om 22h.

Ik schrijf me in voor de nachtwandeling van 10km!

Wandeltocht van 38 km – 14 juni om 7.45 uur

Breng het weekend met ons door. Na de informatieavond en de nachtwandeling simuleeren we het echte werk met een vertrek om 7.45 uur om 38 km te wandelen op zondag 14 juni.

Het vertrek is voorzien aan de grote parking van het CRIE/ IJzermuseum van Saint-Hubert.

 Ik schrijf me in voor de 38 km!

 

Aangezien we ons best doen om op de pandemie te reageren, is het meer dan ooit noodzakelijk om solidair te zijn met de meest kwetsbaren, zowel hier als aan de andere kant van de wereld.

Covid-19: Wat doet Oxfam?