Covid-19, een impact op de Oxfam Trailwalker?

26 mrt 2020

Allereerst wensen we je veel moed toe en hopen we dat jij en je familie veilig zijn!
Red levenw, Blijf thuis.

 • Zal het evenement nog plaatsvinden?  
  Het evenement vindt pas binnen 5 maanden plaats, we zijn dus positief en Oxfam Trailwalker zal doorgaan. Meer dan ooit hebben de humanitaire projecten van Oxfam nu ondersteuning nodig.
 • Hoe kunnen we nog trainen?
  Doe zoveel mogelijke sport bij jou thuis om in form te blijven. Je mag nog buiten blijven trainen, als je dicht bij jou blijft, rekening houdend met de veiligheidsmaatregelen: maximaal met 2 personen en 2m afstand (5m als u loopt) en laat best uw schoenen buiten.
 • Hoe kunnen we nog fondsen werven*?
  Kom met een creatief idee! Organiseer een Skype-peritief, geef een online fitnessles aan je vrienden, bezorg een lekkere maaltijd aan je buren...
   
Deel je gekste ideeën om te blijven trainen of fondsen te werven met de andere teams via Facebook of Instagram

* Wat er ook gebeurt, de ingezamelde middelen gaan niet verloren. Je hebt de mogelijkheid om ze te recupereren of automatisch over te dragen naar de volgende editie van Oxfam Trailwalker.

BELANGRIJK:

Blijf geïnformeerd en consulteer regelmatig oxfamtrailwalker.be en of onze Facebook.

Eerste wandeltraining – 19 april

In het licht van de huidige gezondheidscrisis geven wij er de voorkeur aan onnodige risico’s te vermijden. De training op 19 april wordt daarom geannuleerd.

Informatieavond – 13 juni om 19h

Heb je nog vragen over de Oxfam Trailwalker? Neem samen met het hele team deel aan de informatiesessie.

Kom op 13 juni om 19h naar CRIE du Fourneau Saint-Michel. We geven je onder andere informatie over het parcours, een goede uitrusting en tips voor jouw supporters

Nachttraining – 13 juni om 22h

Na de informatiesessie nodigen we jullie uit voor een nachttraining van 10km. De terugkomst is voorzien om 1h ’s ochtends.

We vertrekken van het provinciaal domein van Mirwart om 22h.

Ik schrijf me in voor de nachtwandeling van 10km!

Wandeltocht van 38 km – 14 juni om 7h45

Breng het weekend met ons door. Na de informatieavond en de nachtwandeling stellen we jullie een echte situatie voor met een vertrek om 7h45 om 38 km te wandelen op zondag 14 juni.

Het vertrek is voorzien vanuit de grote parking van het CRIE/ IJzermuseum van Saint-Hubert.

 Ik schrijf me in voor de 38 km!

 

Aangezien we ons best doen om op de pandemie te reageren, is het meer dan ooit noodzakelijk om rekening te houden met de meest kwetsbaren, zowel hier als aan de andere kant van de wereld.

Covid-19: Wat doet Oxfam?