Welkom bij de Zwerfkeien!

In het weekend van zaterdag 31 augustus en 1 september 2019 wagen we ons aan de Oxfam Trailwalker. In het Grote Woud van Saint Hubert willen we met de Zwerfkeien 100 km wandelen, binnen de 30 uur (dat zijn de spelregels). Hiervoor hebben we niet enkel spieren en bananen nodig, maar ook sponsorgeld dat rechtstreeks naar Oxfam-Solidariteit gaat. Je kan ons helpen om 1500 euro in te zamelen, het bedrag dat nodig is om te kunnen starten!

Afzien doe je natuurlijk alleen voor het goede doel, en dat is bij Oxfam dit jaar vooral de strijd tegen ‘extreme ongelijkheid’ (elk jaar staat een ander thema in de schijnwerpers). Vandaag bezitten acht mannen evenveel rijkdom als de 3,6 miljard armste mensen op aarde (de helft van de wereldbevolking). Een op de negen mensen heeft niet genoeg te eten. Meer dan een miljard mensen moet overleven met minder dan 1,25 dollar per dag. Oxfam wil deze extreme ongelijkheid — stap voor stap — de wereld uit helpen, betere sociale bescherming en gezondheidszorg voor iedereen, gefinancierd door een eerlijk belastingsysteem.

Hoe kan je ons en Oxfam steunen? Je bent altijd welkom om mee te stappen tijdens een van onze trainingen, of tijdens de 100 km zelf. Steun je ons met een gift, dan krijg je als dank een mooi souvenir. Kijk even op onze Oxfam blog voor meer info. Voor giften vanaf € 40 krijg je een fiscaal attest toegestuurd (de helft krijg je terug). Hiervoor schrijf je best het bedrag over via de schenkknop in het roze kader hiernaast. Stuur ons ook even een email via dezwerfkeien@gmail.com, dan zorgen wij voor de gepaste beloning.

Wie ons op pad wil volgen, kan dat via de officiële zwerfkeien blog

Dankjewel!

de Zwerfkeien (team 222)
Ans, Bruno, Jens, Jasmine

en topverzorgers Ann en Bert
en wandelgenoten de groene bikini’s (team 159) en de meltingpotes (team 175)
 

Laatste activiteiten

04 jun
€ 40,00 
Bert De Bisschop

Zwierig zingend zwierven ze zonder zagen zoekende de zone zainthubert Zeer? Zot! Zilt? Zeker!

18 mei
Je bent altijd welkom om mee te wandelen tijdens de trainingen, of tijdens de 100 km zelf. Hoe meer zwerfkeien hoe meer plezier. Maar wat is een zwerfkei nu eigenlijk? De zwerfkei (Lapis...
03 mei
€ 25,00 
VAN DER VEN MARGARETHA
08 apr
€ 44,00 
els van meerbeek

verbroedering aan Checkpoint Mirwart - gogogo zwerfkeiers !

01 apr
7,00 km in 1 uur en 20 minuten gedurende de Dag
door Ans Wouters
09 mrt
31,70 km in 5 uren en 51 minuten gedurende de Dag
door Jasmine De Bruycker, Jens De Schutter