Stan Daniel
Ik ben de jongste van de groep en haal daarmee de gemiddelde leeftijd ver naar beneden. Misschien ben ik zelfs de jongste van ALLE deelnemers dit jaar! Nu ben ik nog 17, maar tegen eind augustus heb ik de minimumleeftijd van 18 jaar bereikt ;) Ik zie dit echter niet als nadeel, maar eerder als voordeel, want mijn benen zijn nog jong en fit. Trainen voor de trailwalker is niet het enige wat ik doe. Ik ben ook chiroleider, speel toneel en als er nog tijd over is, hou ik me ook bezig met mijn schoolwerk.
Patrick Daniel
Paula Peeters
Enkele jaren geleden deed ik al mee aan "De dodentocht in Bornem", omdat ik hou van uitdagingen en stappen voor het goede doel stond ook de Oxfam trailerwalker op mijn to do lijstje. Dit jaar heb ik dan ook een team gevonden met Stan, Patrick en Petra om er voor te gaan, het is een hele uitdaging om samen leuke activiteiten te organiseren. Tijdens onze maandelijkse wandelingen bereiden we ons ook fysiek voor om deze trailerwalker tot een goed einde te brengen. We willen dan ook onze teamnaam 'Hèt goan!' alle eer aan doen!
Petra Vanlommel
Ik hou van sportieve uitdagingen en wil me ook inzetten voor anderen. Oxfam Trail combineert beiden, ideaal dus! Ik heb dan ook niet lang moeten nadenken toen Stan, Daniel en Paula me een plaats in het team aanboden. Ik kijk enorm uit naar de activiteiten die we organiseren om de sponsor-pot te dikken, naar de trainingen en de ultieme 100 km die we in team zullen afleggen. GO-GO-GO!