Hop en daar gaan we weer...  kom piet en kom passie is er weer in gelukt een team op de been te brengen. We koppelen ervaring aan jeugdig enthousiasme, en delen ons maatschappelijk engagement. Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2015 nemen wij, Toby, Els, Leen en Dirk deel aan de Oxfam Trailwalker! In het prachtige decor van de Hoge Venen zullen wij samen 100 km wandelen ten voordele van Oxfam- Solidariteit. Voor Kom piet en kom passie is en blijft dit een perfecte match: een grote fysieke uitdaging om de wereld een klein beetje beter te maken. Wij bereiden ons momenteel niet alleen voor op sportief vlak, maar verzamelen ook minstens 1500 Euro in voor Oxfam-Solidariteit. Alle beetjes helpen!

U kan deelnemen aan een van onze activiteiten of een bedrag storten via de schenkknop. Voor giften vanaf € 40 krijgt u een fiscaal attest toegestuurd. Dank u wel!

Team training schema: 
400 kilometer in 200 dagen

Laatste activiteiten

29 aug
hilde de keyser

Het weer zit alleszins al mee, als nu de benen nog willen ..; Go, go Hilde en Ludwig

29 aug
€ 50,00 
Johan Lauwerier

Een hartelijke groet uit Gent aan de moedige stappers. Christine en Johan

28 aug
€ 40,00 
Sven Hoet

Op de valreep nog een aanmoediging van de fam. Hoet-Verspille. We duimen voor goede benen, een aangenaam zonnetje, leuke gesprekken en een adembenemend nazomerlandschap. Stap ze, Dirk en Co!  Sven en Veerle.

28 aug
Anonieme gift

good luck! van tante gellie

27 aug
€ 50,00 

als ik dit maar heb

27 aug
€ 40,00 
Annemie Depoortere
27 aug
€ 50,00 
Johanna Van Pelt
26 aug
Anne Marie en Geert Spelier-Vrebos

Els, Leen, Toby en Dirk, wat er ook gebeure, weet dat Koen, Werner, Karel, Mia en Geert jullie op jullie wenken bedienen! Succes en alvast PROFICIAT voor jullie deelname, Marie

25 aug
€ 20,00 
Tuur De Dapper

Veel succes! Ga ervoor en vooral: blijven gaan! 

23 aug
€ 50,00 
Philippe Bouillon

Proficiat voor jullie inzet voor een betere wereld. Je blijft het doen, jaar na jaar.  wij steunen en volgen jullie volgend weekend.  Doe dat goed !  Sabrine en Philippe