Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2015 nemen wij deel aan de Oxfam Trailwalker! In het prachtige decor van de Hoge Venen zullen wij samen 100 km wandelen ten voordele van Oxfam- Solidariteit. Wij bereiden ons momenteel niet alleen voor op sportief vlak, maar verzamelen ook minstens 1500 Euro in voor Oxfam-Solidariteit.

Sponsor onze wandeltocht en help armoede en onrechtvaardigheid de wereld uit!

U kan deelnemen aan een van onze activiteiten of een bedrag storten via de schenkknop. Voor giften vanaf € 40 krijgt u een fiscaal attest toegestuurd. Dank u wel!

Team training schema: 
400 kilometer in 200 dagen

Laatste activiteiten

27 aug
€ 200,00 
Gemeentebestuur van Beerse
26 aug
Michel Huybrechts

Ik wens jullie veel succes! Het blijft nog altijd een serieuze inspanning ook al is dat de tiende Trailwalker deze keer. En denk er aan: "Read the map!" Ik ben ervan overtuigd dat jullie het weer goed gaan doen. 

 

 

 

 

26 aug
€ 100,00 
Marc Peeters

Veel succes voor de tweede trailwalker op één maand. Na de laatste vergadering zij we er allemaal klaar voor: de wandelaars en het support team!

25 aug
€ 40,00 
Luc Guns

We zijn er klaar voor. Deze avond hebben we de laatste afspraken gemaakt. We kunnen zaterdag starten voor onze achtste trailwalker.

25 aug
€ 50,00 
Chris Mertens

Vanuit Merksplas duimen we mee voor een fijne tocht!

23 aug
€ 50,00 
Martine Coppieters

Beste Fairfoxes,

Heel veel succes met jullie 100 km lange wandeltocht maar jullie kennende zal dat zeker geen probleem zijn. Ik ben in gedachten bij jullie dat weekend en volg vanop afstand.

Martine Coppieters

16 aug
  Deze week zijn de Fairfoxes te zien op RTV (In studio Plus bij Stefan Ackermans). (Aflevering 43) Uitzendingen, herhaaldelijk op zondag 16/8 en zaterdag 22/8, door de week om...
10 aug
€ 50,00 
Rik & Rachel Vermeulen-Van goubergen
08 aug
€ 100,00 
Karen & Ratje De Grensgevallen

De Foxes, onze Belgische trots!!

Jullie tiende editie met de buitenlandse trailwalkers erbij...

We stappen in gedachten mee, genieten mee en zien - dat hoort er ook bij - een beetje mee af.

SUCCES, grensgevallen Ratje en Karen

 

 

08 aug
Het mag dan de indruk wekken dat het wat stil is geworden rond de Fairfoxes.. (beetje magere blog), niets is minder waar. We hebben ons eerst en vooral klaar gestoomd voor onze eerste UK Oxfam...