Kasterlinden

Op 29 en 30 augustus 2015 stapte het Vilvoordse Basklas! team de Oxfam Trailwalker in de hoge venen. Michel Grillet,  Jan Baetens , Bart Perdieus en Tom Janssens, stapten toen elk 100 km ten voordele van Oxfam-Solidariteit in het prachtige decor van de Hoge Venen.

Tot onze verbazing verliep de sponsoring via giften en via verkoop van chocolade en geestrijke drank (Cava) zo goed dat we heel vlot boven dit bedrag gingen. Daarom besloot het team om eigenlijk via deze zware tocht de noden van het zuiden met die van het noorden te verbinden en namen ze het besluit om een deel van de opbrengst te schenken aan een binnenlands project.

Zo kon het Basklas! team een mooi bedrag van 1746,30 € schenken aan Kasterlinden, een school waar ze kinderen met autismespectrumstoornis, dove en slechthorende kinderen, leerlingen met een taal -en/of spraakstoornis en slechtziende leerlingen begeleiden en laten groeien.

Dat deze school gevestigd in Sint-Agatha-Berchem met deze milde bijdrage blij was en dit zeer goed kan gebruiken hebben we mogen ervaren aan de dankbaarheid van zowel ouders als leerkrachten.

Zo zie je maar dat een Oxfam Trailwalker ook  zorgt voor solidariteit tussen Zuid en Noord.

Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven.