Serata Italiana

Beste vrienden,

Eind augustus wandelen we met 4 van ons team "497 furlong", zo'n 100 kilometer in de Hoge Venen ten voordele van Oxfam. Daarbij worden we ondersteund door onze enthousiaste supporters. Naast de sportieve beproeving, is er ook de financiële uitdaging, waarbij we minstens € 1500 proberen te verzamelen.

U hoort ons al komen, jullie zijn inderdaad van harte uitgenodigd op onze Serata Italiana op zondagavond 31 mei, een Italiaanse eetavond waar smakelijk pasta eten ook groothartig blijkt te zijn! We verwelkomen jullie in Scoutel (Lange Kievitstraat 74, Antwerpen), aan de achterzijde van het centraal station. Met drie verschillende pastaschotels en een uitgebreid dessertenbuffet, zal deze culinaire avond terecht met stip aangekruist worden in jullie agenda's.
Check de flyer in bijlage en schrijf als de bliksem in voor 1 van onze 2 shifts op www.497furlong.be! Opgelet, inschrijven noodzakelijk, ten laatste op 24 mei.

Wij zien jullie graag talrijk verschijnen op 31 mei!
Dankbare groeten,
Alice, Dieter, Els, Hans, Janus, Kirsten, Liesbeth, Matthias en Vincent

P.S. Mocht je er niet bij kunnen zijn, of gewoon nog iets extra willen doen: wij zijn ook erg gelukkig met giften! Vanaf € 40 zelfs fiscaal aftrekbaar, maar ook kleinere giften zijn meer dan welkom. Schrijf vandaag nog over via de module op onze teampagina!
 

Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven.