Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2015 nemen wij deel aan de Oxfam Trailwalker! In het prachtige decor van de Hoge Venen zullen wij samen 100 km wandelen ten voordele van Oxfam- Solidariteit. Wij bereiden ons momenteel niet alleen voor op sportief vlak, maar verzamelen ook minstens 1500 Euro in voor Oxfam-Solidariteit.

Sponsor onze wandeltocht en help armoede en onrechtvaardigheid de wereld uit!

U kan deelnemen aan een van onze activiteiten of een bedrag storten via de schenkknop. Voor giften vanaf € 40 krijgt u een fiscaal attest toegestuurd. Dank u wel!

Team training schema: 
400 kilometer in 200 dagen

Laatste activiteiten

10 aug
€ 40,00 
Wim Vandenberghe
07 aug
€ 13,00 
Aline Goethals

Veel succes en tot dan! ;-)

03 aug
€ 50,00 
Lieven Vanhemelrijck

Nog een bijkomend steuntje voor Frambiosa y Besos maar vooral voor de werking van Oxfam Solidariteit en om jullie het genoegen te gunnen van een lange wandeling door de Hoge Venen.

03 aug
We hebben eindelijk met ons hele team -onze sympathieke vierde man incluis- getraind. Locatie: de zwarte berg, rode berg en katsberg. Héél tof, alleen zijn we compleet uitgeregend. En op het moment...
03 aug
Op een halfzonnige halfregenachtige dag trokken Stefaan en ik naar West-Vlaanderen. We hielpen een dagje bij een heel sympathieke boomkweker en lieten ons in ruil sponseren. Met een hoogtewerker (...
25 jul
€ 50,00 
Veerle Turrekens

Nog meer verontwaardiging nu ik hieronder lees dat er een xtra dosis koekjes voorhanden was Nu weet ik in wiens buik de vorige zakjes zijn beland. Ja,Barbara Peirs, talking to you;)Dus omdat ik Het Cookiemonster absoluut door de Ardeense bossen wil zien crossen, nog wat xtra financiele steun zodat jullie binnen een maand dubbel en dik kunnen afzien voor het goede doel!

20 jul
€ 41,00 
Hilde Claerhoudt

Nog meer koekjes verkocht + enkele gulle schenkingen, oa van de mensen van het Boekenboudoir in Schaarbeek... Dankuwel iedereen!

15 jul
€ 7,00 
Anneke Denecker
14 jul
€ 180,00 
joos van tieghem
07 jul
€ 60,00 
Birgit Delporte

En nog centjes van de koekenbak! Met dank aan de smulpapen van de familie Abts!