Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2015 nemen wij deel aan de Oxfam Trailwalker! In het prachtige decor van de Hoge Venen zullen wij samen 100 km wandelen ten voordele van Oxfam- Solidariteit. Wij bereiden ons momenteel niet alleen voor op sportief vlak, maar verzamelen ook minstens 1500 Euro in voor Oxfam-Solidariteit.

Sponsor onze wandeltocht en help armoede en onrechtvaardigheid de wereld uit!

U kan deelnemen aan een van onze activiteiten of een bedrag storten via de schenkknop. Voor giften vanaf € 40 krijgt u een fiscaal attest toegestuurd. Dank u wel!

Team training schema: 
400 kilometer in 200 dagen

Laatste activiteiten

03 aug
wow super prachtige wandeling dank aan Linda en Guy! Prachtig weer en een tof gezelschap! 4 dames en 2 mannen! Nicole, Linda, Ellen, en Micholt, vergezeld van Michiel en Johan Om zeker nog eens...
02 aug
Anonieme gift
18 mei
Mooi ! Leuke compagnie Zon en zeer mooie natuur! Weeral om niet te vergeten!
18 mei
Zeer mooi samen met Thierry en mijn rooie vriend Arai - leuke herinnering aan een prachtig stuk natuur in mijn roots!!
18 mei
Op bezoek bij Claude, zeer mooie wandeling in het prachtige Gendron Celles! Het spectakel slag om de Ardennen was subliem! smillllllllle En het etentje in de chalet was overheerlijk en gezellig bij...
18 mei
Fantastische leuke wandeling in de sneeuw in het prachtige Ingooigem! Dank aan Johan en Mia! Was zeer gezellig!Ã?  Het wandelen in de sneeuw voelde heerlijk!!!