Oxfam CafÃ?©

Woensdag gingen de deuren open van ons 'Oxfam Trailwalker CafÃ?©''.

De avond werd muzikaal opgeluisterd door Solidariteitskoor Amahoro (http://www.amahoro.be/) en Jeroen Janssens van Oxfam Solidariteit kwam ons duidelijk maken wat een Oxfam Trailwalker nu eigenlijk is en waar de, door ons ingezamelde fondsen naartoe gaan.

Hoewel de opkomst relatief laag was, vond ik het een zeer gezellige, informatieve en warme avond. De avond was ook niet in de eerste plaats bedoeld als 'fundraiser', maar eerder als informatief event. Het was dan ook ergens wel spijtig dat er niet meer mensen van de omringende Wereldwinkels en/of andere teams aanwezig waren. Wellicht hadden we nog tÃ?© weinig reclame gemaakt (ofÃ? kwam de datum gewoon niet zo goed uit).Ã? 

We mochten ook onze collega stappers uit Turnhout 'De Lange Stapper' (team 60) verwelkomen, die hun eigen bier hadden meegebracht (een leuk sponsoring initiatief trouwens).

Langs deze weg willen we nog eens Jeroen Janssens bedanken voor zijn komst en verhelderende uitleg, het Solidariteitskoor Amahoro voor hun insipirerend en energiek optreden, ook al onze helpers die de avond mee hebben ingekleed en dank aan de gemeente Vosselaar voor hun blijvende steun en gebruik van de Foyer in CC Reynaert.Ã? Ã? 

De foto's van de avond zijn te bekijken via Picasaweb:

http://picasaweb.google.be/huybrechts.elewaut/20100512OxfamCafe?locked=true&feat=email#

http://picasaweb.google.be/Fairfoxe001/FairfoxesOxfamCafe12052010#

Blijf ons volgen via deze blog en via onze FaceBook groep (waarvoor we je graag als lid uitnodigen):

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=58361697565

Volgend event :

SOLIDARITEITSWANDELING OP 13 JUNI (verkiezingsdag en Lentebraderij in Vosselaar) aan onze Vosselaarse Wereldwinkel (Remi Lensplain)

Afstanden : 4,7,15 en 25 km

Inschrijving : 1 Euro, 1,5 Euro met sticker, 5 Euro met Rijsttaartje en Koffie.

Tot dan.

Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven.