Opdracht volbracht!

Beste vrienden/sympathisanten,

ondertussen ligt ons Trailwalker 2010 avontuur alweer 2 weken achter ons. We hebben er met veel plezier naar toe geleefd, weliswaar iets minder getraind dan het vorige jaar, dus ook wat onzekerder. Ik (Danny) had er echter het volste vertrouwen in dat we ook nu weer een mooie prestatie zouden neerzetten. Ik ken ondertussen mijn teamgenoten, en ook Annick zatÃ? van bij de start mee in de 'Fairfoxes spirit'. Ik heb opnieuw geweldig genoten van het prachtige weekend in Eupen. Van het vol verwachting uitzien, de spanning vooraf, de inspanning tijdens de trailwalker, de ontlading achteraf. Maar ook de solidariteit, het enthousiasme van de vele vrijwilligers, de gezelligheid, het contact met de andere teams: de teams die ons wel bekend zijn en waarmee we wat nauwer zijn verbonden de Grensgevallen, deÃ? Doetjes, de Lange Stapper, De Genieters, alsook andere die we onderweg tegenkwamen, zoals Kathleen en Pieter-Jan van Triodos die met ons de tocht uitwandelden, maar ook de gezellige 'militairen' uit Namur&Ottignies van 'PasÃ? 100 toi'. En ook van de vele steunbetuigingen, telefoontjes, sms'jes die ons vooruitstuwden.

We werden dit jaar 4de in de fondsenwerving (elk jaar 1tje beter) en eindigden opnieuw samen als volledig team. Dat doet niemand ons na.

Ik wil afsluiten met een grote en welgemeende - DANK U WEL - aan heel vele mensen, waaronder onze talrijke sponsors, alle mensen die ons steunen met woord&daad, onze families die achter ons staan, en alle helpers en verantwoordelijken van het Oxfam Trailwalker Event.Ã? 

Tot volgend jaar,

Danny

Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven.