Laatste rechte lijn

Het is alweer een hele tijd geleden dat we nog eens geblogd hebben.

Na onze Fairfoxes wandeltocht op 13 juni zijn we een beetje 'stil gevallen'. Misschien een beetje de terugslag van de tijdrovende voorbereiding en alles wat errond kwam kijken.

In elk geval vind ik dat we mogen terugblikken op een geslaagde wandeltocht.

MetÃ? een goeie 90 wandelaars doen we weer een beetje beter dan vorig jaar. En wie had het nog verwacht: voor Ã?©Ã?©n keer hadden we eens prachtig weer met de lentebraderij. Ons terrasje aan de Wereldwinkel zat dus bijna continu goed vol.

Maar liefst 5 Trailwalker teams kwamen elkaar op 13 juni tegen : De Doetjes, De Grensgevallen, De Lange Stapper, De GenietersÃ? en natuurlijk de Fairfoxes. En in de late namiddag kwam ook onze Fairfoxe Trailwalker van het eerste uur, Kris samen met zijn Ilse en zoontje Dries nog eens langs voor een korte wandeling, drankje en babbel: tof!

Als relatieve 'wandelbleu' was ik onder de indruk van de wandelaars die present gaven. Via mijn bescheiden wandelervaringen begin ik ze ondertussen al wat te kennen, maar zoals gezegd (en daar kom ik niet op terug): ik doe 1 honderd per jaar en dat is onze Trailwalker.

Op zondagmorgen,Ã? 13 juni kwam de Ã?©ne na de andere 100 km vreter zich inschrijven aan mijn tafeltje: indrukwekkend. De meesten kwamen uitwandelen van de dag van tevoren (100 km van Binche).Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã? Ã?  Bedankt aan allen, en ook bedankt voor de goede commentaren, we hebben er ons best voor gedaan. De mooie foto's die ik achteraf heb kunnen bewonderen bewijzen dat het best mooi was.

Bedankt ook aan alle helpers en sympathisanten, bedankt gulle schenkers, jullie zijn top Ã? !

Ik herhaal het nog eens ; wij kunnen gewoon niet falen.

Ik probeer later nog wat foto's toe te voegen.

Ã? Ã? 

Ã? 

Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven.