Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2015 nemen wij deel aan de Oxfam Trailwalker! In het prachtige decor van de Hoge Venen zullen wij samen 100 km wandelen ten voordele van Oxfam- Solidariteit. Wij bereiden ons momenteel niet alleen voor op sportief vlak, maar verzamelen ook minstens 1500 Euro in voor Oxfam-Solidariteit.

Sponsor onze wandeltocht en help armoede en onrechtvaardigheid de wereld uit!

U kan deelnemen aan een van onze activiteiten of een bedrag storten via de schenkknop. Voor giften vanaf € 40 krijgt u een fiscaal attest toegestuurd. Dank u wel!

Team training schema: 
400 kilometer in 200 dagen

Laatste activiteiten

14 sep
€ 30,00 
Evy Dierick

Heila EEGOtrippers!!  Dat EEGo heeft jullie dan toch zwaar over de streep getrokken!  Een dikke proficiat aan allemaal!  Maar toch een speciale bravo aan de vrouwelijke touch van het gezelschap : Liesje, super!! 

30 aug
€ 30,00 
Barbel van Spreeuwel

Hallo, ik sponser na de inspanning blijkbaar en zonder te weten of jullie wel degelijk de 100km overleefd hebben in dit herfsweer !Lies, vele groeten en geef de data nog maar eens door wanneer jullie in de Ardennen zitten, dan zie ik of dat past met onze agenda !Groeten,Barbel

28 aug
Anonieme gift

Aan Lies Lefever en coVeel plezier én succes op jullie zware trip!We kijken uit naar jullie aankomst.Tot binnenkort,Isabelle en Michel

28 aug
€ 100,00 
leen lefevere

Lieze,

Het zal ongetwijfeld op bepaalde ogenblikken serieus op te tanden bijten zijn.
Als het echt moeilijk gaat, denk dan even aan het goede doel waar je het voor doet en denk eraan dat je nadien een lekker warm badje in mag en/ofeen goeien drinken en eten bij een warm knetterend vuurtje.
Veel van de mensen die je met deze actie zult steunen hebben deze luxe niet !!
Dit gezegd zijnde: ik vind het super dat je dit mee onderneemt. Je zal dan misschien wel blaren op je voeten hebben, maar zeker ook het hart op de juiste plaats en die laatste zal er blijven tot lang nadat de blaren verdwenen zijn !!

groeten,

Leen

27 aug
€ 30,00 
Peter Janssens

Doe da goe hé morgen! We zullen aan jullie denken

27 aug
€ 135,00 
Ilse Van Roosbroeck

Opbrengst tombolaverkoop

27 aug
€ 100,00 
Wim Mortier

Beste Fillip en collega's EEGotrippers: Veel moed en doorzettingsvermogen toegewenstOoit stap ik de 100 km trailer mee.Overtuigd ben ik al; kwestie van 3 andere makkers te overtuigen en het oefenschema opmaken en tijdig te starten. S U C C E S  !!!Wim

26 aug
€ 200,00 
Etienne Lefevere
26 aug
€ 200,00 
L&C Lefevere
25 aug
€ 100,00 
Anne Lefevere

Voor iedere kilometer een Â?...   succes !