WE DID IT !!!!

DE NORDIC4OXFEMMES ZIJN SUPER !!! We hebben een fantastisch weekend gehad ! Met zijn vieren ondersteunt door het meest fantastische supportingteam ever . . . en. aangemoedigd door Eric, dÃ?© nordicwalkingteacher, en Hedy ( his wife), vrienden en kinderen van Chris, en zelfs de kleine AmÃ?©lie !Ã?  . .Ã?  het kon niet anders dan dat we dit goed zouden doen . . . Maar zo goed ?!Ã?  Wie had gedacht dat we de man met de houten hamer niet zouden tegenkomen ? Wie had gedacht dat ons Lu ondanks haar hÃ?©Ã?©l kapotte voeten zo dapper zou blijven doorstappen ? Wie had gedacht dat ons Hilde nauwelijks water zou krijgen in haar blaas maar wel in haar knie en toch ijverig de ene voet voor de andere zou blijven zetten ?Ã?  Dat Chris het water zou voelen klotsen , nee niet aan zee . . ., ergens aan haar voeten (en vaak ook haar blaas) en toch een deftig tempo zou blijven aanhouden ?
We did it !Ã?  100kmÃ?  aan een fatsoenlijk tempo en binnen de 24 u aangekomen !
Suportingteam : DANK U WEL ! Zonder jullie inzet was het een ander verhaal geweest ! We kregen elke keer opnieuw een energieboost van jullie applaus, aandacht en zorg ! De massages van Ann waren ook superÃ?  en de "meelopers" in de nacht gaven kracht voor de resterende zware 20 km . . . .
Het was een super toffe tocht die begon van bij onze inschijving tot op het podiumÃ?  . Een deugdoende teamervaring die alleszins ook een rijker mens van me maakte !Ã?  Bedankt allemaal ; ik ga hier nog lang van nagenieten en weet dat het voor ons hier niet stopt .
nordicwalking groet,
Din

Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven.