Het is zover !

De voorbereidingen voorbij , het aftellen naar de start al een poosje aan de gang . . . . het is bijna zover en het is ook tijd dat het er eindelijk is .
Vanmiddag vertrek ik samen met Chris en Hilde met de trein naar Eupen . Lu komt later (die haar vliegtuig landt hopelijk inderdaad om 16 u !) en de anderen komen allemaal met de auto . Ik kijk er echt naar uit ; ben benieuwd naar de sfeer en voel de spanningskribbels in mijn buik . Ik heb ontzettend veel vertrouwen in ons ploeg en zoals ik al wel eens eerder schreef ben ik een uitermate trotse teamkapitein .
Dat neemt niet weg dat ik denk dat het bij momenten ook zeer lastig zal worden . Ons fijne supper supportingteam zalÃ?  ons er dan. wel doorheen loodsen .
Het was tot hiertoe al meer dan geslaagd en een bijzonder fijne ervaring . Het heeft me deugd gedaan om samen enthousiast te zijn en deel uit te maken van een fijne ploeg . Het was ook deugddoend om te ervaren dat er nog veel mensen zijn die solidair willen zijn en die het hart op de juiste plaats hebben . HARTELIJK BEDANKTÃ?  ook aan al onze sponsors grote Ã?©n kleine !! We hebben een fantastisch bedrag bijeen gekregen dat op minder goede plekken in de wereld kansen op een beter leven zal doen groeien .
We hebben als team gedaan wat we kondenÃ?  . . . wat een supergevoel !Ã?  OP NAAR DIE 100 !! . . . . We zullen nu trachten om het goede nordicwalken eens op de kaart te zetten !
Lieve nordicwalking groet,
Din

Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven.