Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2015 nemen wij deel aan de Oxfam Trailwalker! In het prachtige decor van de Hoge Venen zullen wij samen 100 km wandelen ten voordele van Oxfam- Solidariteit. Wij bereiden ons momenteel niet alleen voor op sportief vlak, maar verzamelen ook minstens 1500 Euro in voor Oxfam-Solidariteit.

Sponsor onze wandeltocht en help armoede en onrechtvaardigheid de wereld uit!

U kan deelnemen aan een van onze activiteiten of een bedrag storten via de schenkknop. Voor giften vanaf € 40 krijgt u een fiscaal attest toegestuurd. Dank u wel!

Team training schema: 
400 kilometer in 200 dagen

Laatste activiteiten

30 aug
WIJ HEBBEN DE EINDSTREEP GEHAALD EN NOG WEL NET ONDER DE 28 UUR! Het is SUPER gegaan. Wij hebben hem uitgelopen (wel helaas met 3 man; 1 teamlid moest vanwege een voetblessure op 33 km opgeven). Ik...
27 aug
€ 5,00 
M. Greijmans

Van Marja van de Berg. Marja, hartstikke bedankt dat je ons een bijdrage gunt. We gaan morgen al om zaterdag op tijd aan de start te staan. Wij hebben er zin in! Je hoort/leest wel hoe het ons afgaat.

27 aug
€ 19,72 
M. Greijmans

Van de klanten van Slagerij Koos Hermans. Klanten, hartstikke bedankt voor deze interesse voor onze actie. Slager, bedankt voor de gelegenheid een collectebus bij jullie neer te zetten.

27 aug
€ 10,00 
M. Greijmans

Van Ans de Bakker. Ans, bedankt voor je bijdrage en je betrokkenheid. We zullen er voor gaan!

27 aug
€ 20,00 
M. Greijmans

Van Nettie van Lavieren. Nettie, wat fijn dat je met je gedachten bij ons bent en ons ook financieel wilt steuenen, Nog heel even en dan moeten we er tegenaan. Denk maar aan ons! Hartstikke bedankt!

21 aug
€ 20,00 
Vera Ford
18 aug
Ja, het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb laten horen, maar er was dan ook niks te melden. Na mijn laatste oefening in de Voerstreek (met Marcel en de kinderen) heb ik niet meer gewandeld...
17 aug
€ 6,00 
M. Greijmans

Van Ellen van de Ven-Greijmans. Ellen, met een beetje meer lef had jij ons over die belangrijke streep heen getrokken. ;) Natuurlijk ben ik toch heel erg dankbaar voor dit lieve gebaar. Jij wilde er voor zorgen dat we in ieder geval konden gaan! Nou, dat doen we zeker en we zullen er allemaal heel hard voor werken om te proberen onze missie te volbrengen. Je hoort en leest het wel.

17 aug
€ 20,00 
M. Greijmans

Van Harry Steuten. Harry, na Marja, jij ook nog. Ik vind het fijn om te weten dat jullie zo enthousiast zijn over mijn onderneming. Ik zal heel erg mijn best doen om het tot een goed einde te brengen.

16 aug
€ 20,00 
M. Greijmans

Van Frank en Marie-Louise Salmans. Buren, heel erg leuk dat jullie ons initiatief zo'n warm hart toedragen. Vind ik werkelijk super!