Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2015 nemen wij deel aan de Oxfam Trailwalker! In het prachtige decor van de Hoge Venen zullen wij samen 100 km wandelen ten voordele van Oxfam- Solidariteit. Wij bereiden ons momenteel niet alleen voor op sportief vlak, maar verzamelen ook minstens 1500 Euro in voor Oxfam-Solidariteit.

Sponsor onze wandeltocht en help armoede en onrechtvaardigheid de wereld uit!

U kan deelnemen aan een van onze activiteiten of een bedrag storten via de schenkknop. Voor giften vanaf € 40 krijgt u een fiscaal attest toegestuurd. Dank u wel!

Team training schema: 
400 kilometer in 200 dagen

Laatste activiteiten

26 aug
€ 30,00 
Geert Schoofs

Wij duimen voor schitterend wandelweer en een goede ambiance

26 aug
€ 30,00 
Luppens Martine

Gruute Baron 2 ,heel veel succes toegewenst !

25 aug
€ 50,00 
patrick VANDERKELEN

succes op de tocht de cava is reeds geschonken .

25 aug
€ 30,00 
Raf Dehertog

Wij duimen!!!

25 aug
€ 30,00 
Luc Carels
23 aug
€ 30,00 
hilde peeters

toi toi toi, we zullen van op afstand duimen.Hilde en Polle

20 aug
€ 30,00 
Geert Hollemans

Karen Neem den Gruute baron 2 op sleeptouw en verschalk in de laatse meters jullie collega's van gruute baron 1.  Zou da niks zijn?Enfin, wij wensen jullie beide teams heel veel plezier en sportief genot en weinig moeilijke momenten en blaren...Nog een paar keer slapen en 't is zover: succes!! Els, Siene, Margo en Geert (Manco)

19 aug
€ 30,00 
Kristel Hendrickx

HOP met de beentjes !

28 jul
€ 288,00 
karin derieuws

Luc Craps,Anja Delfosse,Carina Robeet,ann masquiliier.rik, luc, brigitte, juliana, jos, nico, kim, bernadette, johan, annelies, martine(coc), herman, luc, lien, jan(en zeker ook je hele familie),annie, marleen, marina, dirk, frieda, kathleen, jenny, marleen Vannieuwenhuyse,sara, thomas, ineke, wout, katty, an, norbert, rita, ghislain, herman roskams.mijn lieve vrienden en collega's, ik vind het te gek dat jullie me zo steunen, dat jullie in mij vertrouwen.  ik zal mijn best doen om de finish te halen.  superbedankt voor jullie steun.  hopelijk heeft de cava gesmaakt. tot op de meet van de 100 km.

27 jul
€ 500,00 
karin weijen

De Gezinsbond van Vossem willen jullie steunen voor dit initiatief. Wij zullen in gedachten met jullie meelopen eind augustus. Maar met het enthousiasme dat jullie het doen kan er niets misgaan.Veel succes!