getverdemme we hebben het gedaan

kobe's verslag:

"these boots are made for walking.

Hier ben ik nog eens terug. Deze keer met een kort verslagÃ? van ons zware "Oxfam Trailwalker gekken proberen 100km te wandelen zonder slaap"-weekend.Ã? 
Eerst en vooral wil ik iedereen bedanken voor de vele leuke berichten en telefoontjes die ik heb ontvangen tijdens de tocht. De sms'en kwamen bijna sneller binnen dan ik ze kon beantwoorden! Ik hoef het waarschijnlijk niet te zeggen, maar dat heeft enorm veel deugd gedaan!! Bovendien gaf het een bijzondere bijdrage aan een op zich al buitengewone ervaring... dankjewel
Wij hebben lang uitgekeken naar deze uitdaging en hebben veel steun en aanmoediging gekregen van overal rondom ons, en vreemd genoeg leek niemand eraan te twijfelen of we het zouden halen. 100 km wandelen en 1500 euro inzamelen voor het goede doel is niet niets, maar dankzij heel wat meer dan enkel onze voeten en ons enthousiasme hebben wij het volgende resultaat bereikt:
We bereikten de finish gisteren om 11u20 in de zonnige voormiddag. Dat is 28 uur en 20 minuten wandelen, zonder slaap, doorheen het natuurgebied van de hoge venen, doorheen dag en nacht, recht over het hoogste punt van BelgiÃ?«. We gooien even alle bescheidenheid overboord en durven zelf zeggen dat we dit uitstekend hebben gedaan en hier enorm trots op zijn, vooral omdat we van 0 tot 100 km wandelden met hÃ?©Ã?©l ons team! Niemand viel af, niemand gaf op, elke meter waren we er allevier, elke meter stapten we met acht voeten, alles tezamen.
Ook hadden we ons geÃ?«ngageerd om voldoende geld in te zamelen voor Oxfam Solidariteit.Met de teller op 2374 euro hebben we dat mÃ?©Ã?©r dan gehaald.
Om het kort te zeggen: een geslaagde en onvergetelijke ervaring!
Meegenieten van onze tocht kan via de foto's (die ik zelf nog niet heb gezien)

Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven.