de bedankjes

Vooraleer het verslag van de tocht eraan komt wou ik eerst een hoop mensen bedanken!!!

Eerst onze supporters (Leen, Rita,Theo, Hugo en Kapitein Danny).Ã?  Jullie waren groots.Ã?  Al die opoffering en 32 uur zonder slaap vonden wij geweldig.Ã?  We konden op elk moment op jullie steun genieten.Ã?  Niks was teveel; alles stond steeds klaar.Ã?  Leen haar echtgenoot is ook bedankt voor de lekkereÃ? levensreddende soep (later zelfs met nog ballekes)Ã? .Ã?  Het was een superluxe om jullie erbij te hebben.Ã?  Ik vergelijk het met een cruise in de CaraÃ?¯ben op de Princess of the Seas.Ã?  Michelin heeft geen sterren genoeg om jullie te geven.Ã?  Gewoon jullie zijn buiten elke categorie.

Annemie, jij waart mijn wandelmuze!!Ã?  Je bent een echte vriendin geworden.Ã?  Ik kan bij jou alles kwijt.Ã?  Duizenden kilometers wil ik nog met je wandelen.Ã?  Je bent een grote madam!Ã?  En geboetseerd metÃ?  oersterk materiaal dat nergens meer te vinden is.

Hilde, ik heb je leren kennen als een levensluchtige jonge vrouw met soms als eens een dipje.Ã?  Ook jij bent een vriendin voor het leven en in de toekomst wil ik ook nog veel uitdagingen met je aangaan.

Dirk, je slaagt er steeds in om je grenzen te verleggen;Ã?  Ik bewonder je daarvoor.Ã?  Je humorÃ?  is van grootse kwaliteit.Ã?  Geert Hoste komt niet aan je enkels.Ã?  Als je nieuwe uitdagingen wil aangaan, ik sta voor je klaar.

Danny, uw humor, organistie en standvastigheid zijn schitterende kwaliteiten.Ã?  Je was voor de buddies onmisbaar.Ã?  Hopelijk kunnen we nog veel over fantasyboeken praten en ideeÃ?«n uitwisselen.Ã?  bedankt danny.

Hugo en Chantal zijn mijn beste vrienden.Ã?  Ze staan steeds klaar voor jan en alleman.Ã?  Ik kan steeds op jullie rekenen ondanks jullie enorm drukke schema en Hugo ondanks uw Icarusavontuur bleef je steeds daar te zijn wanneer ik je nodig had.Ã? 

Als laatste en belangrijkste mijn vrouw Frieke.Ã?  Ondanks haar zware kanker en de vele zondagen die ze moest opofferen om alleen haar pijn te verwerken, heeft ze me altijd gesteund.Ã?  In Recht had ze juist een paar slechte dagen maar ze was er voor mij.Ã?  Honderduizend kussen en hopelijk samen heel oud worden.

VoilÃ? , hopelijk niemand vergeten en zeker niet al onze sponsors.Ã? Ã? Ã?  Seffens volgt het verslag van de tocht. Tot direct.

Buddie Frank

Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven.