We kunnen ervoor gaan...

Onlangs werd een belangrijk onderdeel van onze opdracht tot een goed einde gebracht: het volstorten van de nodige fondsen ten voordele van Oxfam-Solidariteit (1.500 EUR) . Met dank aan alle aanwezigen op onze barbecue met after-party op 5 april in Ingooigem. Maar liefst 200 volwassenen en 50 kinderen waren aanwezig en genoten tenvolle van het goede eten, de steengoede muziekÃ?  , dans en het springkasteel voor de kleinsten!

Aan alle aanwezigen, helpers, sympatisanten en al onze sponsors: HARTELIJK DANK!!!

Ondertussen zat ons team niet stil en bereidden we ons zowel fysiek als mentaal voor op een loodzware opdracht. En dat het zwaar zal worden mochten Christa en ikzelf ondervinden op het trainingsweekend in de Hoge Venen, begin juni. Daar kregen we een voorproefje voorgeschoteld van wat het eind augustusÃ?  zal worden! De eerste dag wandelden we 50 km en de volgende dag nog eens 18 km in het mooiste stukje van de Hoge Venen nabij Botrange, het hoogste punt van Belgie. Dit stukje was zeer lastig (soms op handen en voetenÃ?  naar boven) en niet altijd ongevaarlijk wegens het veen waarin je bijna helemaal kunt in verdwijnen...

Ondertussen reed Johan met de wielertoeristen in ItaliÃ?« de wedstrijd Milaan-San Remo en liep Christine de marathon van Antwerpen. Tevens onderhoudt ChristaÃ? de conditie in haar triathlon-club. "Couragige" duivels heb ik in mijn team!

Ondertussen hebben we in eigen streek en in de Vlaamse Ardennen al enkele flinke kuitenbijters van tussen de 30 en 60 km afgehaspeld.

Om aan "den lijve" eens te ondervinden wat wandelen tijdens de nacht betekent en hoelang 100 km wandelen wel duurt, heb ikzelf op 20 en 21 juni ll. deelgenomen aan de NachtÃ?  van Vlaanderen in Torhout. Ik kon de klus klaren in 21 uur, 29 minuten en 46 seconden. Gevolg: een week lang stramme spieren en op de onderkant van beide voeten een kanjer van een blaar...Ondertussen is de schade hersteld en gaan we er het volgende weekend weer tegenaan! Tonny

Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven.