Untitled

Nog een goeie dag te gaan!

Net samen met Filip nog wat pepmiddeltjes gekocht, wees gerust, volledig legaal! Misschien wel nodig, want Ilse zit met ontsteking van de aanhechting van linkerkuitspier,Ã? ook Rik sukkelt wat met zijn knie, en Tom met zijn voeten.Ã?  De stress zeker ?

Maar voor wie moeten we scoren ?Ã?  Tja, voor onszelf natuurlijk, en voor de vele vrienden en collega's die supporteren. Sowieso proberen we ons beste beentje voor te zetten zaterdag en zondag en hopen we dat het lukt!

Morgen allemaal samen de trein op, en dan barbecue ter plaatse,wordt best gezellig!Ã?  Onze supportersploeg bereidt zich ook goed voor: Lies, Kathy, Riet, Lore en Dirk zijn er helemaal klaar voor en staan ons bij met drank en eten en aanmoedigingenÃ? onderweg.

Wij hebben met onze ploeg afgesproken het rustig aan te doen, niet de tijd is belangrijk, wel dat en hoe we aankomen!Ã?  En dat we ook in de maanden daarna niet moeten sukkelen met blessures.

Nog eens bedankt aan iedereen die ons de afgelopen maanden gesteund heeft, moreel of financieel!Ã? Ã? Ook hartelijk dank aan de vele sponsors van onze tombola, die zonder ons te kennen direct bereid waren te sponsoren. Het deed deugd!Ã?  Jullie kunnen onze wandeltocht live volgen op www.oxfamsol.be.Ã?  Bij elk checkpunt wordt genoteerd wanneer we passeren.Ã?  Maar verwacht ons niet aan de aankomststreep voor zondagmiddag!

Sponsors tombola:

Colruyt Sint-Andries

GB Ertvelde

GB Evergem

Fortis Bank

Club Brugge

Thomas Cook Sint-Andries

Delhaize Wondelgem + Brugge

Carrefour Brugge

Provincie West-Vlaanderen

PAK

Westtoer

Standaard Boekhandel

Start People

Dhr. Rudy Vanhoutte

Stock Vermeersch

Supra Bazar Lovendegem

Expo

Partena

Mevr. Kathleen Gyselinck

Mevr. Sylvie Clicteur

Mevr. Huguette CouppÃ?©

Callebert interieur

Lotus

Centea Moerkerke

Cercle Brugge

Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven.