Oxfam Trailwalker: 100km wandelen voor een goed doel

Een sportieve én solidaire wandeling? Oxfam Trailwalker! Wandel in een team van 4 op de Ardense paden en strijd mee tegen armoede. Op 28 en 29 augustus verwachten we je voor een onvergetelijke trektocht door de Ardennen. Een stevige wandeling van 100 km, een grote stap naar een eerlijkere wereld.

Samen tegen ongelijkheid

Een wandeltocht om ‘U’ tegen te zeggen!

Een onvergetelijke uitdaging wordt het zeker, maar de beloning is in elk geval de moeite waard: beleef samen met je team unieke momenten in het Grote Woud van Saint-Hubert. Daarbovenop steun je het goede doel. Het ingezamelde geld – min. € 1750 per team – gaat naar Oxfam-projecten over de hele wereld.

Oxfam Trailwalker 2021

Het parcours van 2021 (de vertiende editie al!) wacht op jouw. We bekijken waar we het kunnen aanpassen om hobbelige paden te vermijden. De charme en de natuur zijn in elk geval van de partij! En wat zweetdruppels, natuurlijk. Je kan niet genoeg trouwe supporters (minimaal 2 personen) meenemen om bij te tanken en je aan te moedigen.

Het woud van Saint-Hubert

Een paradijs voor wandelaars! De idyllische bossen van de Ardennen, de Fourneau Saint-Michel, de pittoreske dorpjes Nassogne, Bure en Mirwart wachten je op. Maar ook bosbessen, wilde paddenstoelen en, wie weet, een sierlijk hert? Genoeg om je te motiveren tot de finish.

Ben je klaar voor het avontuur?

Klik hieronder en vul het contactformulier in. We houden je op de hoogte van de voorbereidingen van Oxfam Trailwalker 2021. We hopen dat je van de partij zal zijn!

IK BEN GEÏNTERESSEERD

Oxfam Trailwalker : Praktische info & inschrijving

Wanneer?

Zaterdag 28 augustus: vanaf 9 uur
Zondag 29 augustus: einde van de uitdaging om 17 uur

Waar?

Luchtmachtbasis Saint-Hubert, rue du Monastère 3, 6870 Saint-Hubert
Niet te verwarren met de nabijgelegen burgerluchthaven!

25km parcours

Is 100km te veel voor jou? Dit jaar kan je meedoen aan een wandeling van 25 km die je aflegt in minder dan 7 uur. Vorm een team van minimum 2 tot maximum 8 personen en zamel min. € 1000 in voor Oxfam-projecten wereldwijd.

Inschrijvingen

Vorm je team en schrijf je snel in. Je krijgt dan toegang tot je teampagina en kan dan samen met je teamleden je trainingen en giften beheren. Inschrijven kan tot 31 juli. Profiteer van 25% korting als je je inschrijft voor 31 maart.

IK SCHRIJF MIJN TEAM IN

Hoe verloopt het? Mijn team vormen, sponsors vinden, het evenement delen.

Nog meer vragen? Bekijk onze FAQ of contacteer ons per mail of per telefoon op 0470 47 07 93

FAQ