Oxfam Trailwalker = 3 uitdagingen

Schrijf je team in voor Oxfam Trailwalker 2022

Oxfam Trailwalker = een sportieve uitdaging

Trainen is absoluut noodzakelijk! Iedereen kan deelnemen aan Oxfam Trailwalker én hem uitwandelen, maar een goede voorbereiding is een absolute must. Zelfs wie in topconditie verkeert, moet zich mentaal voorbereiden en zijn uithoudingsvermogen opbouwen. Het is ook belangrijk om uit te zoeken hoeveel drank je nodig hebt, wat je moet eten, hoe je moet omgaan met vermoeidheid, welk schoeisel je best draagt...

Oxfam Trailwalker = een teamuitdaging

Je traint samen, gaat samen fondsen werven,... en stapt samen de 100 km. Een goede samenstelling van je team is dus heel belangrijk. Elk deelnemend team bestaat uit vier personen. Wie kan deel uitmaken van je team? Vrienden, collega's, familie, buren, mensen uit je sportclub,... De enige voorwaarde is dat ze allemaal minstens 18 jaar zijn op het ogenblik van Oxfam Trailwalker (27 & 28 augustus 2022).

Elk team wordt bijgestaan door een groep supporters. Tijdens de voorbereiding kunnen zij hun steentje bijdragen bij het verzamelen van fondsen. Tijdens Oxfam Trailwalker zelf zijn zij onmisbaar. Het ondersteunende team voorziet wandelaars van voedsel en drank, zorgt voor een comfortabele pauze én voor de nodige aanmoedigingskreten- vooral in de nachtelijke uren zijn die onontbeerlijk. Bovendien brengen zij de stappers na de tocht van honderd kilometer veilig thuis.

Oxfam Trailwalker = een creatieve uitdaging 

Van elk team wordt verwacht dat het minimaal 1.750 euro inzamelt voor Oxfam-Solidariteit. De stappers en de supporters verzamelen dit bedrag in de maanden voorafgaand aan Oxfam Trailwalker.

Enkele ideeën om 1750 euro te verzamelen:

  • Laat je sponsoren voor een bedrag per kilometer
  • Verkoop huisgemaakte taarten in je buurt of op je werk
  • Organiseer een feest, een wijndegustatie, een spaghetti- of een kaasavond
  • Laat je uitrusting sponsoren 

Kortom, er bestaan duizend-en-één manieren om dit bedrag in te zamelen! Als je inspiratie nodig hebt, bekijk dan zeker eens onze suggesties.
Opgelet: dit bedrag van 1750 euro staat los van de inschrijvingskosten. Een team is definitief ingeschreven van zodra het inschrijvingsformulier is ingevuld en het bedrag (31 euro per persoon) gestort is.

Nu inschrijven? Ja, want elke stap telt!

Ik schrijf me nu in