Oxfam Trailwalker: 100km wandelen voor een goed doel

Een sportieve én solidaire wandeling? Oxfam Trailwalker! Wandel in een team van 4 op de Ardense paden en strijd mee tegen armoede. Op 27 en 28 augustus verwachten we je voor een onvergetelijke trektocht door de Ardennen. Een stevige wandeling van 100 km (of 25 km), een grote stap naar een eerlijkere wereld.

Samen tegen ongelijkheid

Een wandeltocht om ‘U’ tegen te zeggen!

Een onvergetelijke uitdaging wordt het zeker, maar de beloning is in elk geval de moeite waard: beleef samen met je team unieke momenten in het Grote Woud van Saint-Hubert. Daarbovenop steun je het goede doel. Het ingezamelde geld – min. € 1750 per team – gaat naar Oxfam-projecten over de hele wereld.

Oxfam Trailwalker 2022

Het parcours van 2022 (de vijftiende editie al!) wacht op jou. We bekijken waar we het kunnen aanpassen om hobbelige paden te vermijden. De charme en de natuur zijn in elk geval van de partij. En wat zweetdruppels, natuurlijk. Neem minimaal 2 trouwe supporters mee om te bevoorraden en aan te moedigen. We nemen de nodige veiligheidsmaatregelen om rekening te houden met de mogelijke aanwezigheid van COVID-19 op het evenement. 

Oxfam Trailwalker 25, samen met vrienden of collega’s 

Dit jaar bieden we opnieuw een parcours van 25km aan. Wandel 25 km in maximaal 7 uur, in teams van 2 tot 8 personen. Zamel samen minstens € 1000 euro in voor Oxfam-projecten over de hele wereld. De ideale teambuilding!

Het woud van Saint-Hubert

Een paradijs voor wandelaars! De idyllische bossen van de Ardennen, de Fourneau Saint-Michel, de pittoreske dorpjes Nassogne, Bure en Mirwart wachten je op. Maar ook bosbessen, wilde paddenstoelen en, wie weet, een sierlijk hert? Genoeg om je te motiveren tot de finish.

Ben je klaar voor het avontuur?

Klik hieronder en vul het contactformulier in. We houden je op de hoogte van de voorbereidingen van Oxfam Trailwalker 2022. We hopen dat je van de partij zal zijn!

IK BEN GEÏNTERESSEERD

Oxfam Trailwalker: Praktische info & inschrijving

Wanneer?

Zaterdag 27 augustus: Start wellicht om 7u.
Zondag 28 augustus: ten laatste aankomen om 13u

Start voor de 25 km : wellicht zaterdag om 13u.

Waar?

Luchtmachtbasis Saint-Hubert, rue du Monastère 3, 6870 Saint-Hubert
Niet te verwarren met de nabijgelegen burgerluchthaven!

Covid-19 Preventiemaatregelen 

Tijdens het evenement houden we rekening gehouden met de coronamaatregelen die op dat moment van kracht zijn. 

Inschrijvingen

Vorm je team en schrijf je snel in. Je krijgt dan toegang tot je teampagina en kan dan samen met je teamleden je trainingen en giften beheren. Inschrijven kan tot 31 juli.

IK SCHRIJF MIJN TEAM IN

Hoe verloopt het? Mijn team vormen, sponsors vinden, het evenement delen.

Nog meer vragen? Bekijk onze FAQ of contacteer ons per mail of per telefoon op 0470 47 07 93

FAQ