Wanneer, wat, waar?

Oxfam Trailwalker dat is vier vrienden die samen 100km wandelen door de mooiste natuur in België om geld in te zamelen voor Oxfam. Een onvergetelijk avontuur dat niet alleen jouw leven zal veranderen maar ook dat van families wereldwijd.
 

Zoek 3 vrienden en schrijf je in

Wanneer?

Zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018

Wat?

Oxfam Trailwalker is een unieke teamuitdaging (voor vrienden, familieleden of collega's) met als doel de strijd aan te gaan met het onrecht van de armoede. De uitdaging is in teams van vier 100 kilometer te wandelen in minder dan 30 uur tijd. Bovendien zamelt elk team minstens 1.500 euro in ten voordele van projecten van Oxfam-Solidariteit wereldwijd.

Waar? 

In het mooie decor van de Hoge Venen, een van de mooiste en meest ongerepte stukjes natuur in België.

Deadline inschrijvingen

De deadline is 31 juli 2018.  We raden je echter aan om je vroeger in te schrijven. Zo krijg je toegang tot je giftenpagina, teampagina, traingingsmodules, enz.

Schrijf je in

 

Een beetje geschiedenis...

De eerste Trailwalker vond in 1981 plaats in Hong Kong, als training voor de Gurkhabrigade, een onderdeel van het Britse koloniale leger. Na de stationering van de Gurkha's in 1997 in Groot-Brittannië nam Oxfam Hong Kong de organisatie van de tocht over. 

Oxfam Trailwalker is een wereldwijd evenement dat jaarlijks in 9 landen op vier continenten wordt georganiseerd.

In 2016-2017: