Wanneer, wat, waar?

Oxfam Trailwalker dat is vier vrienden die samen 100km wandelen door de mooie natuur van het Grote Woud van Saint-Hubert in België om geld in te zamelen voor Oxfam. Een onvergetelijk avontuur dat niet alleen jouw leven zal veranderen maar ook dat van families wereldwijd.
 

Zoek 3 vrienden en schrijf je in

Wanneer?

Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019

Wat?

Oxfam Trailwalker is een unieke teamuitdaging (voor vrienden, familieleden of collega's) met als doel de strijd aan te gaan met het onrecht van de armoede. De uitdaging is in teams van vier 100 kilometer te wandelen in minder dan 30 uur tijd. Bovendien zamelt elk team minstens 1.500 euro in ten voordele van projecten van Oxfam-Solidariteit wereldwijd.

Waar? 

In de mooie provincie Luxemburg door groene bossen, landelijke valleien, geschiedenis-rijke plaatsen zoals de Fourneau St. Micher en pittoreske dorpjes zoals Nassogne, Bure,van de Ardennen, ...

Deadline inschrijvingen

De deadline is 31 juli 2019.  We raden je echter aan om je vroeger in te schrijven. Zo krijg je toegang tot je giftenpagina, teampagina, traingingsmodules, enz.

Schrijf je in

 

Een beetje geschiedenis...

De eerste Trailwalker vond in 1981 plaats in Hong Kong, als training voor de Gurkhabrigade, een onderdeel van het Britse koloniale leger. Na de stationering van de Gurkha's in 1997 in Groot-Brittannië nam Oxfam Hong Kong de organisatie van de tocht over. 

Oxfam Trailwalker is een wereldwijd evenement dat jaarlijks in 9 landen op vier continenten wordt georganiseerd.

2018 / 2019 :