Parcours 2022

15de editie van Oxfam Trailwalker: het parcours is nu definitief !

Er werd niet geraakt aan de basisprincipes en aan de goede gewoonten: de afstand bedraagt 100 km en het totale niveauverschil ligt op zo’n +/- 2.400 meter.
Hoewel er wat meer bebouwde agglomeratie is opgenomen, biedt het opnieuw een mooi evenwicht van verharde en onverharde wegen en paden, vergezichten en dichte begroeiing. 

De voornaamste vernieuwing: het parcours valt in 2 lussen uiteen 

  • van de START op de militaire luchthaven over Mirwart en CRIE terug naar de militaire luchthaven (ongeveer 60 km) - de lus wordt gestapt volgens de wijzers van de klok:

  • van de militaire luchthaven langs de burgerluchthaven en het centrum van Saint-Hubert naar de FINISH op de militaire luchthaven (40 km) - deze lus wordt gestapt tegen de wijzers van de klok:​

Op zaterdagavond op de militaire luchthaven, voorzien we de klassieke warme pastamaaltijd, gratis voor stappers, aan democratische prijs voor supporters (€ 8).

Teams en supporters hebben ruimschoots plaats om mekaar daar te ontmoeten.

De supporters krijgen eindelijk nog eens de mogelijkheid om met hun team een eindje mee te stappen op het parcours : zondagochtend, de laatste 8,5 kilometers tot aan de finish.

Dit parcours is definitief, onder voorbehoud van onvoorziene aanpassingen (de pijlen op het terrein hebben het laatste woord).

De roadmap 2022

Hier vindt u de roadmap van Oxfam Trailwalker 2022 recto en verso waarin alle informatie staat over de checkpoints en sanipoints. U ontvangt nog twee extra exemplaren bij de registratie van uw team ter plaatse. Veel leesplezier!

Het parcours op AllTrails (hier kan je ook het gpx-bestand donwloaden).

Om het parcours van Oxfam Trailwalker 25 km te ontdekken, klik hier.