Onze partners

Institutionele partners

Huis van het toerisme van het bos van Saint-Hubert

Land van herten, bossen en legendes. Het Grote Woud van Saint-Hubert strekt zich uit over 100.000 ha waarvan meer dan de helft bebost is!
Royal syndicat d'initiative de Saint-Hubert
De stad Saint-Hubert
De afdeling cultuur van de provincie Luxemburg
De Defensie
Het regionaal centrum voor inleiding tot het milieu (CRIE) Fourneau Saint-Michel nodigt u uit in het hart van het bos van Saint-Michel-Freyr. Een uitnodiging om elkaar te ontmoeten, uit te wisselen, te ontdekken, te leren, te overwegen ...
Agence de Développement Local van St-Hubert
Lotto is een publieke onderneming die aantrekkelijke, toegankelijke en verantwoordelijke spelen organiseert die worden gekenmerkt door hun collegialiteit en transparantie. De winsten worden gebruikt voor doeleinden van openbaar nut.

Technische partners

 

Een betere wereld smaakt ook beter. Oxfam Fair Trade brengt je een wereld vol kwaliteitsproducten van eerlijke handel. Chocolade die smelt op je tong. Een kop koffie waar je helemaal van opkikkert. Of een zelfgemaakt gerecht boordevol pure ingrediënten uit het Zuiden. Als je kiest voor Oxfam Fair Trade, dan koop je meer dan een kwaliteitsproduct. Want een betere wereld smaakt ook beter. Geniet van de pure smaak van onze koffie, wijn en chocolade of laat je overtuigen door minder bekende producten zoals quinoa, paarse rijst en palmharten.

 

Bio Shop is een vereniging van zelfstandige natuurvoedingswinkels. Door hun krachten te bundelen zijn ze samen sterk en kunnen ze u beter informeren en meer voordelen bieden.

Fairebel is het allernieuwste solidaire en eerlijke merk dat onze melkproducenten in staat stelt een fatsoenlijk inkomen voor hun werk te krijgen.

De microbrouwerij van Marsinne engageert zich nu in een duurzame ontwikkeling. Het brouwprocess wordt consequent geoptimaliseerd de impact van het bedrijf op het milieu te minimaliseren.
De Vlaspit is een sociaal tewerkstellingsproject om werk en opleiding te geven aan mensen met minder kansen.

Communicatiepartners


 

 

Contact

Bedankt aan al onze partners om ons te steunen in de strijd tegen het onrecht van de armoede. Als u ook graag één van onze partners wordt, contacteer dan Markus via email. We werken met veel plezier samen met ethische partners.