Onze partners

Hoofdpartner

Oxfam Trailwalker onstond in Hong Kong in 1981 en weerspiegelt de positieve can-do spirit van de bevolking. Het HKETO, Brussel is de officiële vertegenwoordiging van de regering van de Hong Kong Speciale Administratieve Regio bij de Europese Unie en 15 Europese landen. Het HKETO, Brussel is de hoofdsponsor van Oxfam Trailwalker 2017 en Oxfam Peacewalker 2017.
 

Institutionele partners

Ostebelgien  - De Duitstalige gemeenschap is een zelfstandige politieke entiteit, een kleine deelstaat in het gefederaliseerde België, waarvan de hoofdzetel zich in Eupen bevindt.
Logistieke ondersteuning voor en tijdens het evenement.
 

Eupen is een Duitstalige stad in de provincie Luik in de regio Wallonië. De stad ondersteunt Oxfam Trailwalker al sinds de eerste editie in 2008.
Logistieke ondersteuning voor en tijdens het evenement. 
 

Lotto is een publieke onderneming die aantrekelijke, toegankelijke en verantwoordelijke spelen organiseert die worden gekenmerkt door hun collegialiteit en transparantie. De winsten worden gebruikt voor doeleinden van openbaar nut.

Technische partners

Een betere wereld smaakt ook beter. Oxfam Fair Trade brengt je een wereld vol kwaliteitsproducten van eerlijke handel. Chocolade die smelt op je tong. Een kop koffie waar je helemaal van opkikkert. Of een zelfgemaakt gerecht boordevol pure ingrediënten uit het Zuiden. Als je kiest voor Oxfam Fair Trade, dan koop je meer dan een kwaliteitsproduct. Want een betere wereld smaakt ook beter. Geniet van de pure smaak van onze koffie, wijn en chocolade of laat je overtuigen door minder bekende producten zoals quinoa, paarse rijst en palmharten.

 

Bio Shop is een vereniging van zelfstandige natuurvoedingswinkels. Door hun krachten te bundelen zijn ze samen sterk en kunnen ze u beter informeren en meer voordelen bieden.

Fairebel is het allernieuwste solidaire en eerlijke merk dat onze melkproducenten in staat stelt een fatsoenlijk inkomen voor hun werk te krijgen.

De microbrouwerij van Marsinne engageert zich nu in een duurzame ontwikkeling. Het brouwprocess wordt consequent geoptimaliseerd de impact van het bedrijf op het milieu te minimaliseren.
De Vlaspit is een sociaal tewerkstellingsproject om werk en opleiding te geven aan mensen met minder kansen.

Saive: bakkerij, patisserie en ijssalon in Eupen.

Communicatiepartners


 

 

 

Contact

Bedankt aan al onze partners om ons te steunen in de strijd tegen het onrecht van de armoede. Als u ook graag een van onze partners wordt, contacteer dan Markus via mne@oxfamsol.be. We werken met veel plezier samen met ethische partners.