Oxfam Trailwalker als teambuilding? Wandel met je collega's voor het goede doel!

Ben jij op zoek naar een uitdagende teambuilding waarmee je het groepsgevoel in je bedrijf versterkt en tegelijkertijd ook het goede doel steunt? Wat dacht je van Oxfam Trailwalker? Tijdens deze avontuurlijke wandeltocht door de Ardennen legt elk team van 4 wandelaars op 31 augustus en  1 september 100 km af in minder dan 30 uur. Elk team zamelt minstens € 1.500 in voor Oxfam-projecten over de hele wereld.

NU INSCHRIJVEN? Ja, want elke stap telt!

Een uitdagende wandeling

Oxfam Trailwalker is een prachtige wandeltocht die je door de Wouden van Saint-Hubert en het Massief van Freyr in de Ardennen voert. Sprookjesachtige wouden en indrukwekkende valleien wisselen af met pittoreske ardeense dorpjes.

Deze uitdaging ga je niet alleen aan, want alle teams beschikken over een eigen supportersteam (minimum 2 personen per wandelteam) met een niet te onderschatten rol:

  • Je collega’s ondersteunen door hen op tijd te voorzien van de nodige bevoorrading (drank, voedsel, reservekleding en -schoeisel).
  • Het aanmoedigen van de wandelteams van je bedrijf.

Gezien de lengte van het parcours en de inspanningen die vereist worden van de wandelaars om deze uitdaging tot een goed einde te brengen speelt het supportersteam een cruciale rol. Werk samen als één team, ondersteun je collega’s en bedwing zo de Oxfam Trailwalker.

Oxfam Trailwalker 2019: Het nieuwe parcours

Dat lees je goed: de 12e editie van Oxfam Trailwalker ruilt de Hoge Venen in voor een afmattende wandeltocht door het Grote Woud van Saint Hubert en het Massief van Freyr in de provincie Luxemburg.

De tocht zal zowel starten als eindigen op de militaire luchtmachtbasis van Saint-Hubert.

Meer info op deze pagina

De Wouden van Saint-Hubert en het Massief van Freyr

De 12e editie van Oxfam Trailwalker vindt voor het eerst plaats in het Grote Woud van Saint-Hubert en het Massief van Freyr, een paradijs voor wandelaars en sportievelingen. Sprookjesachtige wouden en laaggebergte worden afgewisseld met regionale bezienswaardigheden zoals le Fourneau St. Michel en de pittoreske dorpjes Nassogne, Bure en Mirwart.

Zin gekregen? Deel het Facebook evenement, zoek je team bijeen en zoek sponsors

Over Oxfam Trailwalker

De eerste Trailwalker vond in 1981 plaats in Hongkong, als training voor de verbindingstroepen van de Gurkhabrigade, een onderdeel van het Britse koloniale leger. Na de stationering van de Gurkha's in 1997 in Groot-Brittannië nam Oxfam-Hongkong de organisatie van de wandeltocht over. De Gurka’s organiseerden vanaf dat jaar de Trailwalker in Groot-Brittannië.

Sindsdien is de Trailwalker uitgegroeid tot een wereldwijd wandelevenement dat jaarlijks in tien landen op drie continenten wordt georganiseerd. Naast Hongkong, Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië, Australië, Canada, Japan, België en Nederland, deden Frankrijk en Duitsland in 2010 voor het eerst mee. In België is Oxfam Trailwalker zo ondertussen aan zijn 12e editie toe.

Oxfam Trailwalker: Algemene Info

Wanneer?

Zaterdag 31 augustus - Start om 9:00
Zondag 1 september: Laatste aankomsten om 15:00

Waar?

Luchtmachtbasis Saint-Hubert, rue du Monastère 3, 6870 Saint-Hubert

Inschrijvingen

Schrijf je team vandaag nog in Heel eenvoudig, via de knop hieronder. De uiterste inschrijvingsdatum is 31 juli 2019. Vroeger inschrijven wordt aangeraden, zo heb je sneller toegang tot je giftenpagina, teampagina, trainingsmodules, …

NU INSCHRIJVEN? Ja, want elke stap telt!